Locul din casă unde se pun clopoțeii de vânt. Trucul Feng Shui pentru a atrage noroc

Dacă sunt așezați corespunzător, pot atrage belșugul ca un magnet

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2023

Locul din casă unde se pun clopoțeii de vânt. Trucul Feng Shui pentru a atrage noroc

Clopoțeii de vânt reprezintă obiecte decorative de efect, dar și un talisman norocos, dacă sunt așezați corespunzător. Îi vedem adesea puși în spații deschise, dar și la intrarea în anumite locuri, fiind folosiți atât pentru efectul vizual, cât și pentru cel sonor. Care este locul din casă unde se pun clopoțeii de vânt pentru a atrage norocul și prosperitatea, potrivit tradiției Feng Shui.

Truc Feng Shui: locul din casă unde se pun clopoțeii de vânt

Lucrurile pe care le punem în casă nu trebuie nicidecum să fie alese sau așezate la întâmplare. Potrivit principiilor Feng Shui, fiecare obiect din locuință trebuie să aibă locul și sensul său în economia casei, pentru a aduce noroc. Clopoțeii de vânt se găsesc sub diferite dimensiuni, culori și cu design-uri care să se potrivească pentru orice spațiu. Se folosesc de ani buni, atât pentru rolul sonor, cât și pentru cel estetic, iar dacă sunt așezați corespunzător, pot aduce noroc.

Citește și: 4 reguli de Feng Shui pentru a atrage bani în viața ta. Ce trebuie neapărat să arunci din locuință, obiectul care alungă norocul

Materialele din care sunt confecționate, lemn și metal de obicei, atrag ca un magnet bogăția și înțelepciunea. Pentru a-și atinge scopul, specialiștii Feng Shui spun că acești clopoței trebuie să fie așezați la intrare. Fie la intrarea în casă, fie la intrarea în magazin sau orice spațiu comercial, dacă ai o afacere.

Se spune că sunetul pe care îl scot aceste obiecte atunci când sunt mișcate de ușa care se deschide face apel la bogăție și prosperitate. Pentru a-ți purta cu adevărat noroc, alege un set de clopoței de vânt care au și fir roșu în componență. De asemenea, fă o curățare energetică a acestor obiecte, din când în când, trecând peste ele cu tămâie aprinsă.

Citește și: Ce trebuie să așezi lângă ferestrele din casă pentru a atrage banii. Trucuri și sfaturi Feng Shui

Locul din casă unde se pun clopoțeii de vânt
Clopoțeii de vânt se găsesc sub diferite modele și dimensiuni

Ce obiecte aduc ghinion în casă

Dacă nu vrei neapărat să te bucuri de capacitatea lor de a aduce noroc, ci îi folosești strict în scop decorativ sau pentru sunetul plăcut pe care îl fac, poți așeza clopoțeii de vânt și în spații deschise. Curtea, terasa sau grădina sunt locuri ideale pentru amplasarea unor astfel de obiecte. Atunci când bate vântul, clopoțeii se vor mișca și vor produce sunete plăcute.

Citește și: 4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

În ceea ce privește lucrurile pe care nu ar trebui să le ții în casă, pentru că atrag ghinionul și sărăcia, principiile Feng Shui sunt destul de clare. Scapă de toate obiectele rupte, deteriorate, sparte sau stricate, care nu îți mai folosesc. Vasele ciobite, seturile de tacâmuri descompletate, textilele rupte sau ponosite – toate ar trebui să dispară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9.8 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *