Locul din România în care s-a retras Cătălin Măruță. Peisajul îți taie răsuflarea, e Raiul pe Pământ FOTO

Cum a fost srprins prezentatorul TV în prima zi a Noului An.

Dacă noaptea de Revelion a petrecut-o alături de familie, într-un local select, în prima zi a Noului An, Cătălin Măruță a respectat tradiția și a mers într-un loc încărcat de spiritualitate, așa cum o face de câțiva ani buni. Iată unde s-a retras prezentatorul TV.

Locul din România în care s-a retras Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au petrecut ultima noapte din 2023 într-o locație exclusivistă, unde au îmbinat utilul cu plăcutul. Pe lângă distracția de care a avut parte, artista a și încântat audiența, susținând un concert la localul unde a petrecut alături de familia sa.

Potrivi informațiilor apărute în spațiul public, Andra ar fi încasat nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru un concert de o oră, în noaptea de Revelion.

Citește și: Cadoul extraordinar pe care Andra l-a primit în avans de Crăciun. Măruță i-a făcut o surpriză uriașă: „Pentru că ești minunată!”

Soții Măruță au purtat ținute spectaculoase în noaptea dintre ani. Cântăreața a avut un outfit compus dintr-o salopetă all black, care îi acoperea inclusiv mâinile și picioarele. Pe deasupra, a purtat o rochie gri, cu aplicații strălucitoare. A asortat și un machiaj de seară, precum și o coafură cu bucle retro. Look-ul a fost completat de un colier și brățări cu pietre prețioase.

Soțul ei, îmbrăcat ”la 4 ace”, cu smoking și papion, nu și-a putut lua ochii de la ea. La un moment dat chiar a complimentat-o. ”Ești superbă!” i-a spus Cătălin Măruță soției sale.

Dar noaptea de Revelion a trecut rapid, iar în prima zi din Noul An, prezentatorul TV a mers într-un loc cu totul special pentru el. Este deja o tradiție ca an de an, Cătălin Măruță să meargă pe 1 ianurie într-unul dintre cele mai încărcate de spiritualitate locuri dun România.

El a vizitat Mănăstirea Prislop, acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca, supranumit și ”Sfântul Ardealului.” Îmbrăcat într-o ținută neagră și având în mână câteva lumânări, a mers să se roage pentru un 2024 încărcat de bucurii, liniște și sănătate.

”Încep noul an cu o tradiție încărcată de binecuvântare! În prima zi a anului, am mers la Mănăstirea Prislop, la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Un loc incărcat de liniște și rugăciune. Să aveți un an plin de pace și realizări!”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele de socializare, unde a postat și câteva fotografii cu el din locul în care se află.

Familia Măruță a petrecut Crăciunul în Dubai

Cătălin și Andra Măruță, împreună cu cei doi copii ai lor, au petrecut Crăciunul în locuri însorite, de parte de frigul din România. Au ales ca destinație luxosul Dubai, acolo unde l-au întâlnit chiar și pe Moș Crăciun pe plajă.

Citește și: Cum a apărut Andra pe plajă în Dubai. Rar fanii o văd așa. Imagini inedite cu familia Măruță din vacanță

Familia Măruță s-a întors însă în țară cu câteva zile înainte de sfârșitul anului, pentru un eveniment important. Pe 29 decembrie, a avut loc premiera în cinematografe a filmului ”Tati part time”, în care joacă Eva, mezina familiei.

Așa cum era de așteptat, fratele și părinții micuței au fost prezenți și ei la premiera peliculei.

”Acum sperăm să vă placă și filmul acesta în care noi suntem foarte implicați și emoționați. Aici este toată familia noastră. Sunt oameni pe care i-am întâlnit cu acest proiect, dar pe care îi îndrăgim foarte mult. Nu (n.r. nu vrea să joace în filme). Sunt extrem de bucuroasă că am făcut parte din echipa din spate, ca să zic așa.”, a declarat Andra în exclusivitate pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *