Locul din România unde Andreea Esca are 8 case. Toate au fost transformate în pensiuni, cât costă o noapte de cazare

Andreea Esca, prezentatoarea despre care se spune că ar avea cel mai mare salariu din televiziune, din România, deține nu mai puțin de 8 case într-o locație de vis. Celebra jurnalistă și soțul ei le-au transformat în pensiuni și câștigă bani frumoși de pe urma închierii lor. Iată unde se află casele de vacanță ale vedetei și cât costă o noapte de cazare aici.

Locul din România unde Andreea Esca are 5 case

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Jurnalista și soțul ei dețin mai mult căsuțe de vacanță într-un loc de poveste, apropiat sufletului ei. Domeniul se află la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus. Este satul bunicilor Andreei Esca, în care vedeta a copilărit.

Citește și: Comoara găsită de Andreea Esca în casa ei. Nu i-a venit să creadă, a făcut poze și a pus totul pe internet: “Ce m-am bucurat” FOTO

La început, Andreea Esca a cumpărat o casă tradițională în localitate cu scopul de a avea unde locui atunci când vine în vacanță. Casa poartă inițialele A.E., care vin atât de la numele prezentatoarei cât și al soțului acesteia (Andreea Esca și Alexandre Eram).

”Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declara Esca despre casa de vacanță a familiei sale.

Ulterior, cei doi au început să investească serios în turism. Zona este ofertantă, au simțit potențialul, așa că au cumpărat alte case pe care le-au transformat în pensiuni, după ce le-au recondiționat. În total, soții Esca-Eram dețin nu mai puțin de opt proprietăți.

Casa Berbec; casa Floarea Vieții; casa Moara; casa Prieteniei; casa Soare; casa 331, proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019; La Victorel, casă tradițional românească datând din anul 1909 și La Moșu’, șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

În ceea ce privește tariful pentru cazare, la nivelul lunii noiembrie 2023, două nopți – sejurul minim în casa 331 – costă 1.730 de lei. Casa are două dormitoare și canapea extensibilă în living. Același preț îl are și casa La Moșu’, cu trei dormitoare și canapea extensibilă în living.

La Victorel, casă care are trei dormitoare și canapea extensibilă în living, costă 1.930 de lei. Pensiunile 331 și La Victorel au o capacitate maximă de 6 persoane, în timp ce casa La Moșu’ are o capacitate de 8.

Vedete care au trecut pragul pensiunilor Andreei Esca

De-a lungul timpului, numeroase vedete de la noi au petrecut sejururi în pensiunile Andreei Esca de la Porumbacu de Sus. Printre acestea se numără Tudor Chirilă care și-a sărbătorit ziua de naștere acolo. De asemenea, Pavel Bartoș, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase, Roxana Hulpe s-au cazat și ei la căsuțele pe care vedeta le are în apropiere de Sibiu.

Citește și: Andreea Esca și-a deschis o nouă afacere: “Vă așteptăm”. Anunțul știristei Pro TV a ajuns la sufletele fanilor FOTO

”Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”, își descrie prezentatoarea Știrilor Pro TV cabanele, potrivit Oradesibiu.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *