Locul surprinzător de unde i s-a furat lui Smiley telefonul. Nu s-a întâmplat în țară. Modul inedit prin care a acționat hoțul

Smiley, despre metoda prin care i-a fost furat telefonul: "Cel mai vechi truc din carte"

Smiley a trecut printr-o situație total neașteptată în urmă cu câteva ore. În timp ce se afla la un restaurant alături de un prieten i-a fost furat telefonul. Artistul nu se afla atunci în țară. Ulterior a povestit modul uluitor în care a acționat hoțul.

Locul surprinzător de unde i s-a furat lui Smiley telefonul: „Cel mai vechi truc din carte”

Smiley a rămas fără telefonul mobil. Celebrul artist se afla la Berlin, fiind la un restaurant cu un prieten. A lăsat telefonul pe masă, iar în timp ce au fost abordați de hoț, el asculta o piesă la telefonul prietenului său. Nici nu și-a dat seama cum hoțul a pus câteva foi peste telefonul lui, iar atunci când a plecat a luat și foile, dar și telefonul.

Abia după ce a terminat de ascultat piesa și-a dat seama ce s-a întâmplat. A fost însă prea târziu. Nu l-a mai găsit pe tânărul care venise la masa lor, astfel că nu și-a mai recuperat telefonul.

“Foarte multă lume mi-a răspuns la asta cu mi s-a furat telefonul. Multe glume, unele foarte bune. Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Păi să vă explic. Foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant ascultam o piesă la telefonul prietenului meu, telefonul era în dreapta lângă mine pe masă, a venit un băiat, care a venit cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea. Eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a spus: nu avem nevoie, du-te. El și-a pus foaia peste telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon.

Iar eu după ce am terminat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis: mi-a furat telefonul. Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus. Ghiciți unde s-a întâmplat treaba asta? Nu mi s-a întâmplat în România, mi s-a întâmplat tocmai la Berlin. Dacă vă vine să credeți”, a povestit Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina Pistol

De ce afecțiune suferă Smiley

În urmă cu câteva zile Smiley anunța că medicul i-a recomandat să stea departe de scenă o perioadă. De asemenea, a primit interdicție și de a vorbi, după ce a primit diagnosticul de laringită acută. A primit tratament, dar și indicații clare: fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Artistul le-a cerut scuze atunci persoanelor cu care urma să se întâlnească sau celor la al căror eveniment trebuia să cânte.

Din fericire, Smiley este bine acum, drept dovadă fiind imaginile cu el în care vorbește despre furtul telefonului. Artistul a urmat recomandările medicului și s-a vindecat.

8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.