Lora, despre investiția pe care a făcut-o alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu: „Bani să facem!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre relația cu iubitul ei

Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au făcut, de curând, o investiție care i-a bucurat nespus. Cei doi și-au cumpărat teren lângă București și se pregătesc să își construiască locuința pe care și-o doresc. În exclusivitate pentru Ego.ro, cântăreața ne-a explicat că se bucură de ajutor atunci când vine vorba despre casa pe care o să o aibă. Mai mult, ea ne-a mărturisit cum decurg discuțiile cu partenerul său privind design-ul vilei.

Lora, despre casa pe care o să o construiască lângă București

Lora ne-a explicat că totul o să fie făcut pas cu pas atunci când vine vorba despre vila care o să fie construită lângă București. Vedeta și iubitul ei, Ionuț Ghenu, se bucură de oameni care îi ajută și îi sfătuiesc pentru a ajunge la cele mai bune decizii. Aceasta a punctat că există în jurul ei persoane care se pricep la construcții, astfel că așa află cum să facă o casă cu materiale de calitate, dar costuri mai reduse:

„Să sperăm că nu o să o ia nimeni razna! O să facem totul pas cu pas. Avem oameni care ne ajută. Avem mulți oameni constructori, care se pricep la construit case și la cum să faci ca să ai costurile cât mai mici și, în același timp, materiale de calitate. Avem oameni care ne sfătuiesc! Acum, Doamne ajută, bani să facem! Bani să facem ca să le facem pe toate și să fim sănătoși!”

Citește și Lora, dezvăluiri despre planurile sale mărețe de viitor. Artista își extinde domeniul de activitate: “Sunt foarte mândră” VIDEO EXCLUSIV

Cum se pun de acord pentru design-ul interior

În același timp, Lora și Ionuț Ghenu se cunosc foarte bine, formând de mulți ani un cuplu și călătorind în tot felul de locuri inedite. Superba artistă a dezvăluit că totul se bazează pe argumente pentru a ajunge la o decizie privind design-ul interior al casei. Spumoasă ca de obicei, artista a punctat că este pregătită cu numeroase argumente pentru a se asigura că vila în care o să locuiască alături de iubitul ei o să fie pe placul său:

„Cam știm ce ne dorim! Fiind împreună de foarte mult timp și călătorind în toată lumea aceasta, știm ce ne place! În cazul în care spune el că nu vrea un anumit lucru, dar nu are argument, să fie sănătos! Vrutul este liber! Dacă are argumente și înțeleg de ce își dorește o anumită chestie, mă poate suci și pe mine, nu?

Dar așa, dacă eu știu foarte bine și am explicație pentru orice, cum să vii să îmi spui altceva? Cine știe mai bine o anumită chestie sau cine are o explicație mai bună, în principiu câștigă argumentul. Să nu vă puneți cu mine, nu mă provocați, vă spun!”

Citește și În ce serial apare Lora? Puțini și-o imaginau într-un asemenea rol cu Maia Morgenstern: ”M-a făcut să mă simt fata ei” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *