Loredana Groza, apariție provocatoare la 53 de ani. În ce ținută îndrăzneață a coborât din mașină, i-a pus pe toți pe jar: „Wow!”

Iată cum s-a afișat cântăreața pe Instagram!

Loredana Groza este într-o formă de zile mari. Celebra cântăreață are 53 de ani, dar vârsta este, fără niciun dubiu, doar un simplu număr pentru ea. Ori de câte ori are ocazia, artista pozează îndrăzneț și provocator, lăsându-și fanii din mediul online fără suflare. Iată cum a apărut recent pe internet și ce i-au transmis cei care o urmăresc și o admiră.

Loredana Groza arată mai bine ca niciodată. Iată în ce ținută sexy a apărut artista la un eveniment

A depășit vârsta de 50 de ani, dar asta nu o împiedică cu nimic să-și etaleze formele voluptoase. Loredana Groza nu este numai o cântăreață de excepţie, dar este și o femeie extrem de frumoasă, cu toate că nu se mai află la prima tinerețe.

Artista are forme de invidiat și nu se ferește deloc să și le etaleze pe rețelele sociale. Chiar de curând, solista a mers la un eveniment, iar odată ajunsă la locul cu pricina, le-a arătat ținuta sa îndrăzneață fanilor.

Cum s-a îmbrăcat artista la un eveniment

Vedeta a publicat, de curând, un filmuleţ pe contul ei de Instagram. În scurta înregistrare, cântăreața le arată internauților cum s-a îmbrăcat la un concert. Loredana Groza a purtat o ținută extrem de îndrăzneață, care a tăiat suflarea urmașilor lui Adam.

Mai exact, vedeta a îmbrăcat un corset transparent, care i-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat la sală, dar și decolteul amplu. Deasupra, blondina și-a pus un palton super sexy și sclipicios.

Cum au reacționat fanii vedetei

La vederea imaginilor incendiare cu Loredana Groza, internauții nu s-au putut abține și i-au transmis numai comentarii laudative favoritei lor.

”Wow din nou! 👏👏👏

Madonna sin România.

Fabulos ❤🔥”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauțlor.

Citește și Ce mănâncă zilnic Loredana Groza. Cum arată meniul artistei, obiceiul de la care nu se abate dimineața!

”Nu am nicio operație estetică”

Deși se află de circa trei decenii în atenția publică și a trecut, de-a lungul timpului, prin schimbări fizice vizibile, Loredana Groza neagă că ar avea vreo operație estetică. Iată ce a declarat vedeta, acum ceva timp, la un post de televiziune:

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor.”

Citește și Decolteul uriaș cu care a apărut Loredana Groza în public. A făcut furori în această rochie, fanii nu și-au mai luat privirile de la ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *