Loredana Groza este devastată de durere. Refuză să accepte că l-a pierdut: “Suntem mai singuri fără tine”

Artista este împietrită de durere

Toto Cutugno s-a stins din viață marți, 22 august, la vârsta de 80 de ani. Dispariția sa a întristat numeroși artiști din întreaga lume, iar nume importante din muzică s-au grăbit să-i aducă un ultim omagiu. De asemenea, Loredana Groza a reacționat imediat la anunțul morții cântărețului italian. Iată ce mesaj emoționant a transmis solista!

Loredana Groza deplânge moartea lui Toto Cutugno

În vârstă de 53 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea are o carieră impresionantă în muzică, reușind să se menține tot timpul în top, indiferent de vremuri.

Astfel, de-a lungul timpului, ea a avut ocazia să întâlnească numeroși artiști de renume, printre care şi pe Toto Cutugno, cu care a legat şi o prietenie frumoasă. Tocmai din acest motiv, vedeta deplânge moartea cântărețului italian. Iată ce mesaj emoționant a scris diva pe rețelele sociale.

”Italia e în doliu, “Un italiano vero” a plecat dintre noi… unul dintre cei mari cantautori italieni și universali.. Un artist sensibil și generos, care a lăsat în urma sa cântece nemuritoare..

Am avut șansa să-l întâlnesc prima oară pe scenaFestivalului de la Brașov în 1993 și ultima oară pe 11 martie 2016 în București, într-un restaurant în care luam cina, Am cântat ad hoc Lasciate mi cantare, cântec pe care l-am ascultat prima dată în copilărie, la radioul bunicii mele într-o dimineață la Caruselul melodiilor.

Suntem mai singuri fără tine Toto! Mi mancherai! Grazie per la tua incredibile tenerezza ! Adio Toto!🙏🏻🤍”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de Instagram.

Citește și Imaginile pentru care Loredana Groza ar face orice să le șteargă de pe internet. Cum a apărut vedeta, stupoare pentru fani!

Toto Cutugno si Loredana Groza 2
Toto Cutugno si Loredana Groza

Toto Cutugno a avut un singur copil dintr-o relație extraconjugală

Toto Cutugno a încetat din viață marți, 22 august, iar în urma sa a lăsat multă suferință și un fiu, pe nume Nico, în vârstă de 33 de ani. Artistul s-a căsătorit cu Carla în anul 1971 și cu ea a trăit tot restul vieții sale.

Însă, la un moment dat, cântărețul a povestit că și-a trădat partenera cu o altă femeie, iar din acea aventură a rezultat și unicul său copil. După ce l-a iertat, soția lui Toto Cutugno i-a cerut acestuia să-și recunoască fiul și să-i dea numele de familie.

”Primul lucru pe care mi l-a spus a fost să-mi recunosc fiul și să-i pun numele de familie”, a notat fanpage.it.

Citește și Povestea din spatele melodiei L`Italiano (Vero) a lui Toto Cutugno. Cum s-a născut HIT-ul îndrăgit de milioane de români!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *