Lovitura dată de familia Halep, în plin scandal de dopaj. Ce achiziție importantă s-a făcut chiar înainte de procesul sportivei

Lovitura dată de familia Halep, în plin scandal de dopaj. Ce achiziție importantă s-a făcut chiar înainte de procesul sportivei

Lovitura dată de familia Halep, în plin scandal de dopaj. Chiar dacă este implicată într-un uriaș caz de dopaj, fiind testată pozitiv cu substanța Roxadustat la US Open 2022, afacerile sportivei și ale familiei sale merg ca pe roate. Iată ce achiziție importantă a făcut recent firma condusă de tatăl Simonei.

Lovitura dată de familia Halep, în plin scandal de dopaj. Achiziția făcută chiar înainte de procesul sportivei

Simona Halep se pregătește de procesul în care este acuzată de dopaj. Sportiva va contesta actul de acuzare care arată că a fost depistă pozitiv la un test anti-doping în cadrul Grand Slam-ului american.

Cu toate că sportiva trece prin cea mai grea perioadă a carierei, afacerile familiei Halep prosperă. O firmă deținută de tatăl jucătoarei, Stere Halep, a făcut o achiziție importantă în domeniul imobiliar. Mai exact, este vorba de un teren foarte valoros cu o suprafață de 1.770 de metri pătrați în orașul Murfatlar, obținut în urma unei licitații.

Valoarea terenului se ridică la 95.200 de lei. Firma prin care a fost achiziționat se numește Duo T-H Impex SRL și a fost înființată de familia fostului lider WTA în 1993. Obiectul principal de activitate al acesteia este fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor proaspete de patiserie.

Simona Halep și ceilalți membri ai familiei sale au clădit împreună un adevărat imperiu în zona Dobrogea. Pe lângă terenuri, sportiva a investit masiv și în industria hotelieră. Ea a deschis un complex turistic pe Litoral, în Mamaia Nord denumit Lotus Studios, un hotel în Năvodari și altul în Brașov. În plus, Simona Halep deține și o pensiune în stațiunea Poiana Brașov, potrivit prosport.ro.

Simona Halep a făcut o adevărată avere din premiile pe care le-a obținut în competițiile sportive la care a participat. Ea se află pe locul al treilea în clasamentul celor mai bogate jucătoare de tenis, fiind depășită doar de susrorile Williams. Suma totală strânsă din premiile obținute se ridică la 40,2 milioane de dolari.

În plus, Halep se poate mândri și cu faptul că este una dintre cele mai bogate femei din România. Cu o avere estimată la 47 de milioane de dolari, fostul lider WTA se află pe locul 5 în clasamentul celor mai bogate românce.

Simona Halep, pregătită de „meciul vieții”

Sportiva română a fost suspendată temporar după ce a fost testată pozivit la US Open cu Roxadustat. Ea poate intra la meciuri doar ca simplu spectator, dacă își cumpără bilet, dar nu va avea voie în zonele VIP sau cele oficiale.

Halep și avocații săi vor contesta acuzațiile care i-au fost aduse de către Agenția de Integritate a Tenisului. Cele două părți se vor întâlni curând în cadrul procesului ce se va desfășura la tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

Acest tribunal va da un verdict care poate varia între 2 și 4 ani de suspendare, iar sportiva va avea dreptul să conteste hotărârea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Citește și: „Simona Halep, mesaj public pentru Patrick Mouratoglou. Ce i-a transmis antrenorului, în plin scandal. Nu s-ar fi așteptat nimeni

4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.