Simona Halep, mesaj public pentru Patrick Mouratoglou. Ce i-a transmis antrenorului, în plin scandal. Nu s-ar fi așteptat nimeni

Sportiva a ținut să transmită ceva pentru antrenorul francez
Simona Halep, mesaj public pentru Patrick Mouratoglou. Ce i-a transmis antrenorului, în plin scandal. Nu s-ar fi așteptat nimeni

Aflată în plin scandal de dopaj, Simona Halep a postat un mesaj public pentru Patrick Mouratoglou. Este prima sa activitate în mediul online de când a anunțat că începe cel mai greu meci al său, după ce a fost acuzată de dopaj. Sportiva a ținut să transmită ceva pentru antrenorul francez.

Simona Halep, mesaj public pentru Patrick Mouratoglou: „O persoană specială”

Simona Halep a publicat pe Instagram o fotografie cu un mesaj pentru noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune în vârstă de 19 ani – 18 ATP, după finala de la turneul de la Paris. El l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP), scor 3-6, 6-3, 7-5.

Astfel, Simona a vrut să-i felicite, atât pe Patrick Mouratoglou cât și pe Holger Rune, printr-un mesaj public.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a scris Simona Halep.

Simona Halep, mesaj public
Simona Halep, mesaj public

Patrick Mouratoglou și Holger Rune colaborează de la începutul lunii octombrie, de înainte ca Simona Halep să anunțe că este acuzată de dopaj, după ce i-a fost găsită în organism substanța Roxadustat.

Ce spune Patrick Mouratoglou despre situația Simonei Halep

Antrenorul francez a transmis recent că discută zilnic cu Simona Halep de când a izbucnit scandalul de dopaj. Patrick Mouratoglou mărturisește că o susține în această perioadă grea pe sportiva româncă.

„Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou recent despre situația Simonei.

Primul contract pierdut de Simona Halep în plin scandal de dopaj

Simona Halep traversează o perioadă foarte dificilă. Sportiva anunțase că va reveni pe teren în anul 2023, însă momentan este suspendată, fiind acuzată de dopaj cu Roxadustat. Astfel a pierdut contractul de la World Tennis League, unde urma să joace la turneul demonstrativ. Organizatorii de la World Tennis League au anulat contractul, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj. Așadar, sportiva româncă nu va juca la prima ediție a turneului, așa cum ar fi trebuit. Turneul va avea loc în perioada 19 – 24 decembrie, în Dubai. Chiar dacă fusese invitată de organizatori să ia parte la competiție și acceptase propunerea, evenimentele recente i-au făcut pe aceștia să retragă oferta.

Există în același timp posibilitatea ca Simona Halep să rateze și Australian Open, din luna ianuarie 2023, dar și Roland Garros.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
7.6 32 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *