Luna Plină în Capricorn, 13 iulie. Ce semnificație are și cum ne influențează: „Trebuie să renunțăm la ceva pentru a putea crește”

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină în Capricorn
Luna Plină în Capricorn, 13 iulie. Ce semnificație are și cum ne influențează: Trebuie să renunțăm la ceva pentru a putea crește

Pe 13 iulie, la ora 21:38, ora României, va avea loc Luna Plină în Capricorn, un eveniment astrologic important. Astrologii îndeamnă să renunțăm la ceva pentru a putea crește, pentru a putea începe ceva nou.

Luna Plină în Capricorn, 13 iulie. „Avem un moment în care ajungem într-un final”

Luna Plină în zodia Capricorn aduce schimbări. Pentru a reuși să trecem la o altă etapă, un alt nivel, este necesar să încheiem un capitol trecut. Astrologul Daniela Simulescu spune că dacă nu se întâmplă asta, nu vom putea crește, nu pot putea trece la o altă etapă.

“Este un eveniment astrologic foarte ofertant. Nu este o Lună Plină simplă, ci în conjuncție cu Pluto. Luna vorbește despre spectrul emoțional, ceea ce simțim, cum suntem pe dinăuntru, despre nevoia noastră trăită în fiecare zi, despre cum ne construim atașamentele. (…) Avem un moment în care ajungem într-un final. Într-un moment în care nu mai putem crește, în care trebuie să renunțăm la ceva, să încheiem ceva, ca să putem începe ceva nou”, spune astrologul Daniela Simulescu pentru dcnews.ro.

“Ies la suprafață emoțiile ascunse”

Conform astrologului, Pluto, pe 13 iulie fiind o lună Plină în Capricorn în conjuncție cu Pluto, scoate la suprafață lucruri marcante pe care oamenii le ascund, situații pentru care aceștia au depășit nivelul de suportabilitate. În această perioadă ies la suprafață emoții ascunse.

“Pluto este ultima planetă din sistemul nostru solar, care, pe cât de mică este, pe atât de puternică pare a fi astrologic: nu poate fi controlată. Își face de cap și nu avem un cuvânt de spus, nu putem controla nimic. Pluto se ocupă cu tot ce este putred, mucegăit, cu tot ce este ascuns. (…) Când avem o Lună Plină în conjuncție cu Pluto poate fi un moment marcant pentru cei care au ascuns, care au tras de situații, care și-au depășit nivelul de suportabilitate, care au rămas în posturi de victimă de dragul de a rămâne acolo. Când Luna se adună, se întâlnește cu Pluto, ies la suprafață emoțiile ascunse”, mai spune astrologul.

Marte este în zodia Taur până pe 20 august 2022

Acest lucru înseamnă că modul în care alegem să acționăm este legat de resurse, însă va fi unul mai lent, cu posibile crize. Se fac planuri pentru a pune bani deoparte, ceea ce ar fi chiar indicat, mai spune astrologul, potrivit sursei citate. Pentru nativii Berbec, Marte va tranzita casa a doua a banilor, astfel că este indicat să nu tânjească după ceea ce au alții, că si descopere ce este potrivit pentru ei.

Taurul este semnul banilor, al resurselor și reprezintă zona financiară în astrogramă. Există posibilitatea ca în această perioadă să ne confruntăm cu conflicte interioare, deoarece Taurul iubește atașamentele, însă Uranus nu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *