M-am despărțit de iubitul meu. Mi-a spus că nu mai vrea să fie cu mine, dar mă caută destul de des. Nu înțeleg ce vrea de fapt

Acum vrea să mergem chiar și în vacanță împreună, dar nu spune clar dacă vrea să ne împăcăm, sau doar să mergem ca prieteni.
M-am despărțit de iubitul meu. Mi-a spus că nu mai vrea să fie cu mine, dar mă caută destul de des. Nu înțeleg ce vrea de fapt

Când l-am cunoscut pe iubitul meu, acum aproape doi ani, am crezut că el este alesul. În primul an de relație am vorbit doar în mediul virtual, unde discutam despre absolut orice, fără rețineri. Credeam că este cel mai interesant om de pe planetă. Dar apoi ne-am întâlnit și a durat foarte puțin până când m-am despărțit de iubitul meu.

Mi-a spus că nu ne mai putem vedea

Doar câteva luni ne-am întâlnit în viața reală. Mi-a spus că nu ne mai putem vedea și că nu nu mai vrea să fie cu mine. Sigur că mi-a fost greu să accept, dar dacă asta a fost alegerea lui, nu am avut de ales. Nu am vrut să fac o scenă, am preferat să mă abțin de la reacții. Dar, recunosc, am mers acasă și am plâns atunci când nu m-a văzut nimeni. Mi-a fost greu să accept că nu sunt ceea ce își dorește. Dar, în cele din urmă, am știut că nu am de ales, decât să merg înainte.

M-am despărțit de iubitul meu

Numai că, în mod inexplicabil, după vreo lună și ceva m-am trezit cu un mesaj de la el. Îmi spunea că-i e dor de mine. Am fost șocată. Abia începeam să-mi revin și el iar mă dădea peste cap. Nu  i-am răspuns atunci, pentru că știam că dacă vrea să ne vedem, o iau de la capăt cu emoțiile. Și, cum mi-a mai spus, nu eram ceea își dorește el. Așa că ma preferat să șterg mesajul și să încerc să uit de el.

Dar a continuat. După câteva zile mi-a trimis un nou mesaj. De data asta i-am răspuns și, exact cum mă așteptam, voia să ne vedem. Din clipa în care i-am răspuns la mesaj știam că voi accepta și întâlnirea, așa că nici măcar nu m-am mai opus. Doar că, atunci când l-am revăzut, mi-a revenit în minte cât de tare m-a rănit atunci când a plecat. Mi-am amintit cât de prost m-a făcut să mă simt.

Până la urmă, cred că a fost bine că m-am întâlnit cu el. Cel puțin acum știu ce nu mai vreau.

Problema este că, deși acum sunt mult mai liniștită, el continuă să mă caute. Vrea să ne mai vedem, să ieșim împreună.

Acum mi-a propus să mergem în vacanță împreună. Justificarea lui a fost că el oricum e singur, iar eu, de asemenea, sunt singură. Ce ar fi dacă ne-am duce împreună, pentru că oricum nu avem ceva mai bun de făcut.

Nu mă mai simt bine în prezența lui

Nu știu dacă să accept sau nu o vacanță cu el. Mie nu îmi surâde să petrec cu el o săptămână, având în vedere că nu vrea să fie cu mine. Nu înțeleg ce vrea de fapt. Fiecare minut petrecut alături de el îmi amintește că nu sunt suficient de bună pentru el, că nu sunt conformă, că sunt greșită și că nu pot fi dorită de cineva. Astea sunt sentimentele pe care mi le trezește.

Poate dacă ar spune deschis că și-a dat seama că s-a înșelat în privința mea, aș putea să mai găsesc niște urme de sentimente prin sufletul meu și să-i mai acord o șansă. Poate. Dar nu e sigur. Dar, nu. El vrea să ne vedem, i se face dor de mine, dar în continuare nu sunt cea potrivită pentru el.

De când m-am despărțit de iubitul meu trăiesc într-o stare permanentă de confuzie, în legătură cu sentimentele lui pentru mine. Chiar nu înțeleg ce vrea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *