Iubitul meu păstrează și acum legătura cu fosta lui parteneră, la 3 ani de la despărțire. Îmi spune că sunt doar amici, dar eu cred altceva

Îmi pare rău doar că nu am văzut până acum ceea ce era atât de evident. Acum mi-e greu să merg mai departe cu planurile noastre de nuntă.
Iubitul meu păstrează și acum legătura cu fosta lui parteneră, la 3 ani de la despărțire. Îmi spune că sunt doar amici, dar eu cred altceva

Sunt într-o relație de doi ani cu iubitul meu, dar recent am început să avem discuții serioase. Iubitul meu păstrează și acum legătura cu fosta lui parteneră. În mod normal nu aș fi fost supărată, dar l-am auzit vorbind cu ea la telefon și spunându-i că o iubește.

La trei ani de când s-au despărțit, încă îi spune că o iubește

La trei ani de când s-au despărțit, încă îi spune că o iubește. Intuiția mea îmi spune că nu e în regulă și că e mai mult decât cred eu între ei. Când au vorbit zilnic la telefon nu m-am supărt. Când îl suna – indiferent de oră – pentru că avea o cădere nervoasă, nu m-am supărat. Am zis că e ok să o ajute, doar au rămas prieteni. Când m-a lăsat să merg singură la nunta fratelui meu pentru că fosta lui iubită trecea printr-o despărțire dureroasă, iar nu m-am supărat.

Sunt doi ani de când accept această prietenie a lor și nu mi-am făcut niciodată probleme. Însă de când l-am auzit spunându-i la telefon că o iubește, parcă totul s-a schimbat. Ceva îmi spune că e mai mult decât o prietenie acolo.

Cred că nu s-au despărțit niciodată cu adevărat

De fapt, cred că ei nu s-au despărțit cu adevărat niciodată, chiar dacă fiecare a intrat într-o altă relație. Părerea mea este că între ei mai există sentimente, și nu orice fel de sentimente. Ci din cele mai puternice. Doar că nu știu să le gestioneze și au ales să se despartă.

Acum încep să pun în balanță toate gesturile lor și îmi dau seama că nu e doar o prietenie între ei. Ei nu sunt foști iubiți. Ei încă sunt iubiți, doar că nu realizează asta.

Din păcate am început să fiu geloasă și nici măcar nu știu cum să mă manifest. Pentru că nici eu nu am încercat sentimente de acest fel până acum.

Pe de o parte îl iubesc enorm și nu vreau să ne despărțim. Pe de altă parte, sunt convinsă că nu va fi niciodată pe deplin al meu. Cel puțin sufletește, oricine va fi soția lui, mereu îl va împărți cu această femeie.

Iubitul meu păstrează și acum legătura cu fosta lui parteneră

Problema este că acum nu știu ce să fac. Sunt confuză, frustrată, supărată că nu am văzut asta mai devreme și am lăsat lucrurile să meargă atât de departe.

Noi facem planuri de căsătorie, dar acum nu mai știu ce să zic. Îmi vine greu să merg mai departe, deși îmi doresc enorm să ne facem o familie împreună.

La urma urmei, cred că tocmai de aceea am acceptat legătura lui cu ea. Pentru că vedeam cât de imporantă este pentru el și nu am vrut să îl fac să sufere, opunându-mă.

Acum însă, lucrurile s-au schimbat. Am două variante și ambele sunt radicale. Îmi adun curajul să-i spun că vreau să aleagă. Ori rupe legătura cu ea și ne continuăm relația, ori ne despărțim și nu are decât să rămână cu ea.

Poate sună cam drastic. Dar iubitul meu păstrează și acum legătura cu fosta lui parteneră, la 3 ani de la despărțire. Ceea ce mi se pare exagerat și de netolerat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *