M-am îndrăgostit de cel mai bun prieten al meu, dar el nu își dorește să aibă o relație cu mine

Probabil că au fost semnale de-a lungul vremii, dar eu nu le-am observat sau nu am vrut să le observ. Acum pare că e prea târziu.
M-am îndrăgostit de cel mai bun prieten al meu, dar el nu își dorește să aibă o relație cu mine

Așa se întâmplă când o faci pe viteaza și ești convinsă că ție nu ți se poate întâmpla. Credeam că vom fi prieteni pentru totdeauna. Dar una e ce zice mintea, și alta ce zice inima. M-am îndrăgostit de cel mai bun prieten al meu. Partea proastă e că el nu mă iubește ca femeie.

Pe Marian îl cunosc de când mă știu. Mamele noastre ne duceau împreună la grădiniță. Erau prietene și ieșeam deseori împreună la joacă. Și acum parcă văd imaginea lor pe bancă și sentimentul de liniște pe care îl aveam când ele stăteau acolo și noi doi ne jucam, vegheați de ele două. Când Marian își punea mâna pe umărul meu, simțeam că suntem de neînfrânt împreună și că nimic rău nu mi s-ar putea îmtâmpla. Sentimenul acela de siguranță pe care îl aveam în preajma lui m-a urmărit mereu.

Ca adult, l-am căutat în preajma altor oameni, dar niciodată nu l-am mai găsit. Nu la același nivel. Cu el nu am avut niciodată, în toată copilăria noastră, o ceartă din acelea specifice copiilor. Din contră, el mereu mă proteja în fața oricui. Chiar și în fața părinților îmi lua apărarea. Îmi spunea mereu că atunci când vom fi mari, vom fi frați. Și după ce am devenit adulți chiar a fost ca frații, cu toate că acum ne amuzăm de visul nostru de copii.

M-am îndrăgostit de cel mai bun prieten la meu

La un moment dat însă s-a schimbat ceva. Nu știu dacă a fost brusc sau s-a întâmpat treptat. Nu-mi dau seama. Cert este că s-a schimbat ceva după ce m-am despărțit de iubitul meu. A fost o relație de aproape 10 ani care s-a terminat cu o ceartă urâtă. M-am trezit în stradă cu bagaj cu tot și nu aveam unde să merg. Evident, Marian m-a primit la el în apartament, mi-a dat o cameră, m-a lăsat să-mi plâng amarul pe umărul lui și atunci am avut o revelație. Mi-am dat seama că el mi-a fost mereu alături, prin orice situație am trecut.

Desigur, și eu am fost acolo pentru el, dacă stau să mă gândesc. El a fost căsătorit, însă după nici un an, soția lui a fost răpusă de o boală cruntă. Atunci a stat la noi, în apartamentul iubitului meu, aproape trei luni, până când s-a estompat un pic șocul și a aceptat să meargă la terapie. Când iubitul meu a încercat să-mi spună că îl deranejază, i-am răspuns să nu mă pună să aleg între el și cel pe care-l consideram fratele meu și care trecea prin drama vieții lui. Mai greu, dar până la urmă a acceptat. Însă la doi ani după acest eveniment m-am trezit părăsită, cu bagajele în brațe și scoasă din apartament.

Ne-am fost alături mereu

Amândoi am trecut prin momente dificile și ne-am fost alături, însă după ce m-a primit la el în apartament am avut un flash. Mi-am dat seama că sunt extrem de mici șansele să cunosc un alt bărbat ca Marian, care să mă suporte cu toanele mele, cu momentele de plâns sau de îmbufnare, să-mi aducă ciocolată în perioadele dificile din lună sau să aibă mereu batiste la el doar pentru că știe că eu plâng des.

Având atât de multă încredere în el nu mi-a fost greu să-i mărturisesc, însă acum îmi pare rău că am făcut-o. El nu cred că simte la fel. Cel puțin până acum nu mi-a răspuns nicicum, dar nici nu m-a încurajat să cred că și-ar dori o relație cu mine. Acum mi-e ciudă pe mine pentru că, probabil, de-a lungul anilor or fi fost semnale, dar eu nu le-am observat. Acum m-am îndrăgostit de cel mai bun prieten al meu și pare a fi prea târziu.

Problema este că va trebui în curând să mă mut, pentru că situație devine din ce în ce mai penibilă. Înțeleg că nu vrea o relație cu mine, dar totuși mă vrea aproape. Asta mă face să mă simt și mai ciudat în prezența lui și am nevoie acum de puțină distanță, ca să înțeleg ce se petrece cu viața mea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *