Un britanic și-a părăsit soția după ce s-a îndrăgostit nebunește de o refugiată din Ucraina, pe care o primiseră în casă: „A fost dragoste la prima vedere”

Tony Garnett a fugit cu Sofiia, lăsând în urmă soția și cele două fiice. Ce spun cei doi despre relația lor
Un britanic și-a părăsit soția după ce s-a îndrăgostit nebunește de o refugiată din Ucraina, pe care o primiseră în casă: A fost dragoste la prima vedere

Tony Garnett, un bărbat în vârstă de 29 de ani căsătorit și cu tată a doi copii, a decis să își părăsească familia pentru a trăi într-o relație cu o refugiată din Ucraina. Familia lui o primise pe tânăra de 22 de ani să locuiască în casa lor.

Tony și Lorna au vrut să ajute o persoană refugiată din Ucraina, așa că s-au alăturat celor care fac asta pe grupurile de pe rețelele de socializare. Așa a ajuns Sofiia Karkadym, o tânără în vârstă de 22 de ani, să locuiască în casa lor. Cei doi soți și cele două fiice ale lor, de trei și șase ani, au primit-o pe tânără în locuința lor din Bradford, pe data de 4 mai.

Și-a părăsit familia după ce a primit în casă o refugiată din Ucraina

Tony Garnett și Sofiia vorbeau în limba slovacă, pe care Lorna nu o cunoștea, și au început să meargă împreună la sală sau să se uite la filme atunci când soția lui se ocupa de rutina de seară a fetițelor.

Potrivit thesun.co.uk, Tony Garnett s-a îndrăgostit de Sofiia de când a văzut-o. La rândul ei, tânăra spune că a văzut că el nu este fericit în familia pe care o are. Când a aflat ce se petrece, Lorna a decis să îi ceară refugiatei din Ucraina să părăsească locuința lor, însă Tony a avut o replică neașteptată: “Dacă ea pleacă, plec și eu”. Așadar, după numai zece zile de când au ajutat-o pe Sofiia să locuiască în casa lor, Tony și ea au părăsit locuința, pentru a fi împreună, bărbatul uitând de familia pe care o avea.

Sofiia, refugiata din Ucraina, spune că a fost dragoste la prima vedere

Sofiia Karkadym spune că așa a fost să fie povestea lor de dragoste. Tânăra este conștientă de criticile pe care le aduc oamenii la adresa ei, însă spune că ea este fericită cu Tony.

„Imediat cum l-am văzut, mi-a plăcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastră de dragoste. Ştiu că oamenii vor avea o părere proastă despre mine, dar se întâmplă. Am putut vedea cât de nefericit era Tony”, a spus Sofia.

Tony și tânăra refugiată din Ucraina locuiesc la părinții lui

Tony Garnett și Sofiia Karkadym au plecat în casa părinților lor până își vor găsi o locuință și au aplicat și pentru o viză permanentă pentru tânăra din Ucraina. În același timp, apropiații Lornei spun că femeia este devastată după ce soțul a părăsit-o pe ea și pe cele două fetițe ale lor.

“Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă cu Lorna, însă nu a fost deloc vina ei, ea nu a făcut nimic greșit. Nu ne-am propus să facem asta (n.r. să se îndrăgostească de Sofia), nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”, a spus Tony.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
4.8 124 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *