M-am îndrăgostit de șeful iubitului meu. Am încercat să nu mă mai gândesc la el, dar nu reușesc

Uneori luăm decizii greșite. Nu contează motivele, nici scuzele. Grav este însă când nu putem evita efectele acestor decizii.
M-am îndrăgostit de șeful iubitului meu. Am încercat să nu mă mai gândesc la el, dar nu reușesc

Am o situație mai delicată și nu știu cum să ies din asta. M-am îndrăgostit de șeful iubitului meu, iar acum încerc să-mi salvez relația. Din păcate, mă tem că iubitul meu va afla în curând toată povestea, pentru că șeful lui mă șantajează.

Suntem de 3 ani împreună

Sunt într-o relație cu Paul de trei ani, iar de anul trecut s-a mutat la mine. Am început chiar să facem planuri pentru viitor, să ne gândim să ne facem o familie. Problema este că în urmă cu trei luni, șeful lui, care este și prieten cu Paul, a fost invitat la noi, de ziua iubitului meu. De fapt, au fost câțiva prieteni invitați. La final, șeful lui a spus că nu mai conduce după ce a băut, însă în loc să-și cheme un taxi, a decis să rămână la noi peste noapte. Pe noi nu ne-a deranjat să doarmă la noi în apartament. Avem o cameră în care pot fi primiți oaspeți, deci chiar nu era niciun deranj.

Însă a doua zi dimineață, Paul a plecat la muncă, așa cum era firesc. Dar șeful lui nu s-a putut trezi la timp, așa că a mai rămas. S-a trezit abia după două ore. I-am făcut o cafea, iar el  și-a tot cerut scuze pentru seara trecută. Era vizibil jenat că a cam exagerat cu vinul. Tot încercând să se scuze, s-a tot apropiat de mine, apoi a început să-mi facă avansuri și în cele din urmă am avut relații intime cu el.

M-am îndrăgostit de șeful iubitului meu

Nu mi-am dorit asta, însă avea un magnetism la care nu am reușit să-i fac față, oricât m-aș fi opus. Pur și simplu m-a atras foarte tare. Dacă aș fi sinceră, încă de cu o seară înainte îl priveam și îmi dădeam seama cât sunt de atrasă de bărbatul acesta. Dar am înlăturat repede gândul, în timp ce iubitul meu îmi ținea mâna într-a lui și îmi dădeam seama cât de greșit este ceea ce gândesc.

Dimineața aceea însă mi-a schimbat viața, din câte se vede. Toată ziua aceea parcă nu am mai fost eu. Am tot încercat să nu mă mai gândesc la el, însă nu am reușit. Sigur că am făcut schimb de numere de telefon și am început să comunicăm, fără știea lui Paul. De fapt, am început să ne și întâlnim. A început să-l țină mai mult pe Paul, peste program, astfel încât să avem timp să ne vedem în puținul timp pe care îl aveam după ce ieșeam eu la muncă și până venea și Paul acasă. Apoi a plusat și i-a schimbat programul de muncă iubitului meu. Oricât a protestat și chiar dădea semne că s-ar supăra pe el, deși sunt prieteni încă din facultate, șeful lui a fost de neînduplecat.

Vreau să-mi salvez relația

Problema este că am încercat să-i pun capăt, dar fără succes. Îmi dau seama că este total greșit, nu sunt mândă de mine că am fost slabă, dar acum chiar vreau să termin această aventură. Vreau să-mi salvez relația, orice ar fi. Însă șeful lui nu este de aceeași părere. Deși este căsătorit, îmi tot spune că s-a îndrăgostit de mine și că vrea să mă despart de iubitul meu și să fiu amanta lui. Mi se pare dincolo de ridicol, de-a dreptul odios ce-mi cere. După ce l-am refuzat și i-am spus că nu mai vreau să ne vedem, mă amenință că îi va spune totul lui Paul. Ba, chiar mai mult, are câteva imagini indecente cu mine și mă amenință că i le arată lui Paul, dacă nu mai vin să mă întâlnesc cu el.

Mi-e frică, nu vreau să-mi pierd iubitul. Acum îmi dau seama că faptul că m-am îndrăgostit de șeful iubitului meu a fost cea mai mare greșeală pe care aș fi putut s-o fac. Din păcate e prea târziu, nu mai pot da timpul înapoi, nu mai pot schimba ce a fost între noi. Și, aparent, nici ce o să mai fie. Mă simt prinsă într-o capcană din care nu văd nicio ieșire. Nu știu cum aș putea acum să-mi salvez relația.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *