M-am îndrăgostit de vărul iubitului meu. La început nu i-am luat în serios avansurile, dar apoi mi-am dat seama că el îmi oferă ce îmi lipsește

Cu vărul lui simt că mă potrivesc din toate punctele de vedere.
M-am îndrăgostit de vărul iubitului meu. La început nu i-am luat în serios avansurile, dar apoi mi-am dat seama că el îmi oferă ce îmi lipsește

Sunt într-o relație de, mai bine de jumătate de an, însă de la început am simțit că parcă nu sunt completă alături de iubitul meu. Simțeam că lipsește ceva, dar nu-mi dădeam seama ce. Acum înțeleg totul, după ce m-am îndrăgostit de vărul iubitului meu. Acum îmi dau seama că între noi doi sunt niște diferențe majore și nu suntem compatibili.

Nu îmi pot părăsi partenerul

Acum, problema este una mai degrabă de morală. Nu l-aș putea părăsi pentru a mă cupla cu vărul lui. Dar adevărul este că simt că doar el mă completează. Cu vărul lui simt că mă potrivesc din toate punctele de vedere.

Când l-am cunoscut pe Claudiu, vărul lui, mă vedeam deja cu Mircea cam de două luni. El s-a grăbit să-mi prezinte familia, prietenii, ca și cum ar fi fost convins că relația noastră va fi una durabilă. Nu m-am opus, pentru că și eu mi-am dorit asta. Îmi plăcea foarte mult de el încă de când ne-am văzut. Dar, recunosc, am avut ceva rezerve după ce am început să ne cunoaștem mai bine.

Sunt lucruri care mă deranjează la el și nu știu cum să-i spun. Am tot încercat să îl descurajez să le mai facă, dar pare că mai tare se aprinde. Ceva care mă enervează la el este că îmi impune totul. El decide mereu ce trebuie să facem, unde să mergem, când ne vedem, unde, eu nu am nimic de zis. Parcă aș fi în subordinea lui. Chiar dacă pentru mine este un efort, trebuie să mă supun, mereu.

M-am îndrăgostit de vărul iubitului meu

E drept că e cadru militar, dar el nu e superiorul meu și uneori ceea ce vrea el nu este și ceea ce vreau eu. Dar nu acceptă și, practic, își impune voința mereu. Asta m-a făcut să mă răcesc un pic față de el.

Apoi, de când l-am cunoscut pe Claudiu, am înțeles că o relație nu trebuie să fie așa. La început nu i-am luat în seamă avansurile, dar acum mi-e clar că mă place. El mereu îmi ia apărarea când avem vreo divergență. De câte ori suntem împreună, îmi dau seama că ne completăm reciproc. Avem aceleași gusturi, aceleași păreri despre viață, despre familie. Citim aceleași căriți, ne plac aceleași filme, aceiași actori. Rareori m-am simțit atât de liniștită lângă cineva.

Acum nu știu ce să fac. Mi-e clar că nu-l pot părăsi pe Mircea, ca să mă cuplez cu vărul lui. Asta iese din discuție. Dar, pe de altă parte, nici nu voi mai putea să rămân cu el prea mult, pentru că nu mă mai regăsesc în relația asta. De când mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de vărul iubitului meu, parcă toate mi s-au lămurit în relație. Am înțeles ce nu merge între noi și, de fapt, ce îmi doresc de la partenerul meu.

Nu știu cum să ies din asta. Tot timpul mă gândesc doar la Claudiu și doar cu el mă văd împreună, în viitor. Și mai grav este că știu că și el simte la fel, iar asta îl va răni profund pe Mircea.

 

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce a INTERZIS Regele Charles în casa sa din România! Îţi vei schimba părerea despre...
Aruncă imediat borcanele de murături dacă vezi acest detaliu. Este foarte periculos pentru sănătatea ta
Lovitură dură pentru Halep! Banii ei ajung la Hagi: Ce s-a întâmplat în spatele ușilor...
Breaking news: Messi a decis cu cine semnează! Unde va evolua starul argentinian în sezonul...
Florin Dumitrescu A BĂTUT un concurent! SCENE IREALE!
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este...
Fotbalistul din Liga 1 care l-a ‘vrăjit’ pe Hagi, un talent irosit: fuge de fotbal...
Dan Negru, declarație neașteptată despre Andreea Esca. „Suntem niște excepții”
Cum se distrează milionarii la Mamaia. Ploaie de vedete la petrecerea de lux a Anastasiei...
Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele reacții despre bătaia de la filmările pentru iUmor
De ce nu va mai apărea Mirela Vaida la Acces Direct. Prezentatoarea trece printr-o perioadă...
8 zodii avantajate de astre pentru a câștiga foarte mulți bani. Balanțele se vor bucura...
5 zodii vor găsi cheia succesului: Săgetătorii vor decide să facă un credit de casă...
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *