M-am reîndrăgostit de fostul iubit. Îmi doresc să ne mai dăm o șansă, dar nu știu cum să-l abordez

Ne-am reîntâlnit după opt ani, iar schimbarea lui este vizibilă. De atunci nu-mi pot lua gândul de la el.
M-am reîndrăgostit de fostul iubit. Îmi doresc să ne mai dăm o șansă, dar nu știu cum să-l abordez

Se spune că dragostea este oarbă. Ei bine, tocmai verific această teorie și o confirm. După ce în urmă cu opt ani ne-am despărțit, acum m-am reîndrăgostit de fostul iubit. Când l-am revăzut, recent, părea cu totul alt om și m-a făcut să uit tot ce m-a supărat la el.

Am fost împreună patru ani, iar ultimul an am decis să ne mutăm împreună. Numai că niciunul din noi nu era pregătit pentru această fază a relației. Aveam doar 22 de ani, fiind împreună încă din liceu. Astfel că în momentul în care ne-am mutat împreună, totul a devenit mult mai dificil.

Am început să avem certuri mărunte, dar care încet, încet ne-au transformat relația într-un câmp de luptă. Ne luptam, fiecare, pentru a deține controlul asupra celuilalt. Dar asta a fost cea mai mare greșeală pe care am fi putut să o facem. Însă atunci nu ne dădeam seama niciunul de asta. Așa că lucrurile au început să escaladeze, iar pe fondul acesta de nemulțumiri și de a încerca să ne demonstrăm puterea, într-o zi l-am găsit în casă cu o altă fată.

A fost momentul în care mi-am luat hainele și am plecat de acolo, deși chiria o plăteam împreună. L-am lăsat singur și nu am mai vrut să-l văd niciodată.

M-am reîndrăgostit de fostul iubit

Au trecut mulți ani și nu am mai știut nimic de el. Până în urmă cu două săptămâni.

Firma la care lucrez a organizat un eveniment, la care – surpriză – a apărut fostul meu iubit. E schimbat total, e un om matur și foarte foarte plăcut. Am stat de vorbă o mulțime de timp, iar de atunci vorbim aproape zilnic.

Eu una simt că m-am reîndrăgostit de fostul iubit, dar nu știu dacă și el simte la fel. Am văzut că și el a fost emoținat, însă nu am curaj să aduc asta în discuție.

Acum chiar nu știu cum să îl abordez, sau dacă ar trebui să-l abordez. Dacă ar trebui să-l las să facă el primul pas, sau să aduc în discuție termenul „noi”.

Știu că are o altă relație acum, însă nu pot să neg că i-am văzut  emoția de pe chip când ne-am revăzut. Sunt sigură că nici el nu m-a uitat, așa cum nici eu pe el.

Eu sunt singură de doi ani, iar acum mă gândesc la el non stop. Îmi scrie, mă sună, vrea să ieșim la cafea. Însă nu am avut curaj să ies cu el până acum, dar i-a promis ca ne vedem în curând.

Poate ar trebui să-i las timp, pentru a se lămuri dacă relația actuală îl mulțumește sau nu. Nu știu dacă așa ccepta să fiu eu acum „cealaltă femeie” din viața lui. la urma urmei,a sta ne-a despărțit în urmă cu opt ani. Acumar fi chiar o ironie a vieții dacă am ajunge în acea fază.

Însă sunt atât de emoționată la gândul că ne vom revedea, încât abia mă pot stăpâni. Îmi vine să zburd prin casă și să țopăi de bucurie.

În cele din urmă, cred că noi doi doar ne-am întâlnit prea devreme. Dar tot mai cred că suntem suflete pereche.

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

4.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.