Machiaj pentru 1 Mai. Ce recomandări are Claudia Preduca, make-up artist: “Sclipici, ștrasuri, culori neon, eyeliner abstract” EXCLUSIV

La evenimentele în aer liber trebuie să folosim produse care ne oferă rezistență

Mulți abia așteptăm să ne relaxăm sau să petrecem de 1 Mai. Numeroși români o să ia cu asalt Litoralul pentru a se bucura de evenimente și de muzică, până dimineața. Totuși, machiajul este extrem de important pentru doamne și domnișoare. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a oferit sfaturi valoroase, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Claudia Preduca: “Putem alege o culoare pentru fard mai îndrăzneață sau putem adăuga niște ștrasuri”

Claudia Preduca este de părere că ar trebui să ne simțim bine cu machiajul pe care îl alegem. Cu toate acestea, dacă ne dorim să ieșim în evidență, putem să profităm de câteva artificii inedite, printre care ștrasurile, culorile neon și sclipiciul.

Bună, Claudia! Ne poți oferi o idee pentru un machiaj de 1 Mai? 

Claudia Preduca: Machiajul de 1 Mai trebuie să fie unul cu care să ne simțim bine, în primul rând. În funcție de gusturile fiecăruia, putem alege un machiaj natural sau un machiaj mai colorat.

În cazul în care mergem la un eveniment, în aer liber, ce produse ar trebui să folosim? Dar la restaurant?

Claudia Preduca: În ambele cazuri trebuie să folosim produse care ne oferă rezistență și care sunt compatibile cu tenul nostru. La evenimente ne dorim rezistență, așa că spre exemplu în loc de gloss putem alege un ruj mat.

Ce putem să facem pentru a ieși în evidență

Ținând cont că de 1 Mai se petrece, în mare parte, la mare, ne poți explica, pas cu pas, cum să facem un machiaj pentru festival?

Claudia Preduca: Machiajul de festival înseamnă sclipici, ștrasuri, culori neon, eyeliner abstract. Pașii unui machiaj de festival sunt aceiași cu cei pentru un machiaj normal. Baza se aplică în același fel, dar spre exemplu putem aplica mai mult blush decât de obicei. Putem alege o culoare pentru fard mai îndrăzneață sau putem adăuga niște ștrasuri unui machiaj natural pentru a-l face să iasă în evidență.

Cum se aplică sclipiciul? Dar ștrasurile?

Claudia Preduca: Pentru sclipici există o bază specială, dar unele produse se pot aplica și fără, dacă au o bază mai cremoasă. Pentru ștrasuri ne vom ajuta mereu de lipiciul de gene care își face treaba de minune.

Machiaj pentru 1 Mai. Ce recomandari are Claudia Preduca, make-up artist
Machiaj pentru 1 Mai. Ce recomandări are Claudia Preduca, make-up artist

Cum trebuie să fie aplicat eyeliner-ul

De asemenea, nu trebuie să uităm de eyeliner. Ce tehnică este cea mai ușoară la acesta?

Claudia Preduca: Eyelinerul este un pas care depinde foarte mult de fizionomia fiecăruia, dar indiferent de aceasta, important de știut este faptul că atunci când facem eyelinerul, privirea noastră trebuie să fie în față, făra să ne ajutăm de trasul pielii, pur și simplu ochiul deschis natural și privirea înainte. Cea mai ușoară metodă este să folosim pentru schiță un fard și apoi putem retușa cu o cariocă eyeliner sau eyeliner gel.

Este necesar să folosim gene false la un astfel de machiaj?

Claudia Preduca: Nu este necesar, acest lucru depinde de preferințele fiecăruia, de ce rezultat îți dorești să obții prin acel machiaj. Eu sunt o mare fană a genelor false și le port doar la evenimente, când îmi fac un make-up mai complex, însă știu că nu toate fetele le agreează, iar acest lucru este în regulă.

Care este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știm despre machiajul pentru 1 Mai?

Claudia Preduca: Rezistența machiajului ar trebui să fie cel mai important lucru. Alegeți produse mate pentru buze și pentru ten și nu uitați de spray-ul de fixare care se poate aplica și înainte de machiaj și după, pentru un rezultat și mai wow!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *