Machiaj pentru Paște, explicat pas cu pas. Claudia Preduca: “Nuanțele neutre sunt cea mai bună alegere” EXCLUSIV

Cum să ne aranjăm dacă avem musafiri acasă și ce farduri să alegem pentru o petrecere la restaurant
Machiaj pentru Paște, explicat pas cu pas. Claudia Preduca: “Nuanțele neutre sunt cea mai bună alegere” EXCLUSIV

Toate ne pregătim să punem pe masă cele mai gustoase bucate și să petrecem timp de calitate alături de cei dragi. Totuși, fie că petrecem Paștele acasă sau la un restaurant, este important să ne gătim și să arătăm cât mai bine. Claudia Preduca ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a dat sfaturi pentru un machiaj potrivit de sărbători.

Claudia Preduca: “Dacă ne dorim acea pată de culoare, putem alege un ruj clasic roșu”

Paștele nu ne oferă doar o ocazie pentru a sta alături de persoanele dragi, ci și pentru a îmbrăca o ținută frumoasă și a ne machia cât se poate de bine. Claudia Preduca ne-a explicat, pas cu pas, cum ar trebui să ne pregătim. Tu știi ce machiaj este cel mai potrivit pentru acest an?

Ego.ro: Bună, Claudia! Ne poți oferi câteva idei pentru un machiaj de Paște?
Claudia Preduca: Cred că cea mai bună idee este machiajul pin up. Un machiaj simplu care pune accentul pe buze. Pentru persoanele cărora nu le place rujul roșu, un cat eye și un ruj nude e soluția.

Cum am putea să ne machiem la un eveniment ținut acasă, în familie? Dar la unul ținut la restaurant?

Claudia Preduca: De obicei, la un eveniment ținut la restaurant, folosim un fond de ten cu acoperire maximă, dar la un eveniment ținut acasă putem renunța la el și îl putem înlocui cu un Bb cream. Sau în loc de gene false, aplicăm doar mascara. Ideea este să ne simțim cât mai lejer, deci un machiaj natural poate fi soluția pentru ambele situații.

Ce culori am putea să abordăm în machiajul de Paște din acest an?

Claudia Preduca: Cred că nuanțele neutre sunt cea mai bună alegere când vine vorba de machiajul ochilor, iar dacă ne dorim acea pată de culoare, putem alege un ruj clasic roșu sau, în funcție de preferințe, chiar și un vișiniu.

Machiajul pentru o petrecere acasă? ” Cel mai simplu machiaj, din punctul meu de vedere, este cel natural”

Care este cel mai simplu machiaj, care poate să fie făcut acasă? Ne poți explica pas cu pas?

Claudia Preduca: Cel mai simplu machiaj, din punctul meu de vedere, este cel natural. Primul pas este, cu siguranță pregătirea tenului. Apoi aplicăm o bază de machiaj potrivită tenului nostru. O lăsăm câteva minute pentru a intra în piele, după care aplicăm fondul de ten, în funcție de preferințe cu pensula sau burețelul. Dacă simțim ca fondul de ten nu ne-a ajutat la acoperirea zonei cearcănelor, putem să ne ajutăm și de un corector. Dar dacă zona arată bine doar cu fond de ten, nu are rost să încărcăm tenul.

Conturăm fața cu un contur cremos. Apoi setăm totul cu pudră, eu prefer pudra liberă, mi se pare că are cel mai natural rezultat și nu încarcă tenul deloc. Putem fixa și sprâncenele cu un gel de fixare transparent sau în nuanța sprâncenelor noastre. Penultimul pas: mascara, și dacă ne simțim “extra” putem face și o linie de eyeliner, fiind un machiaj natural o putem realiza cu ajutorul unui fard maro. La final, un gloss clear sau un ruj nude și am terminat machiajul.

”Încurajez persoanele să încerce din când în când și o culoare mai îndrăzneață”

Putem să ne bazăm pe un machiaj în nuanțe de nude sau este mai bine să preferăm culorile în acest an?

Claudia Preduca: Cu siguranță machiajul în nuanțe de nude va rămâne mereu printre preferințele noastre, însă eu încurajez persoanele să încerce din când în când și o culoare mai îndrăzneață.

Cum ne pregătim fața înainte de a ne machia? Ce rutină trebuie să avem?

Claudia Preduca: Rutina depinde foarte mult și de tipul de ten al fiecăruia. Însă sunt câțiva pași care se regăsesc la toate tipurile de ten, și anume: curățarea tenului și hidratarea acestuia. Și exfolierea este un pas foarte important, însă acesta se face doar o singură dată pe săptămână. Din punctul meu de vedere, exfolierea este cea care face cea mai mare diferență la modul în care tenul nostru arată cu machiaj.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *