Machiajul cu efecte speciale a luat cu asalt rețelele sociale. Claudia Preduca, make-up artist: “Mie îmi ia aproximativ între 3-7 ore” EXCLUSIV

Claudia Preduca: “Produsele pe care le folosesc sunt destinate și picturii pe față a copiilor”
Machiajul cu efecte speciale a luat cu asalt rețelele sociale. Claudia Preduca, make-up artist: “Mie îmi ia aproximativ între 3-7 ore” EXCLUSIV

Mulți creatori de conținut au început să se bazeze pe creativitate și să pună la punct look-uri cu efecte speciale, obținute cu ajutorul produselor de machiaj. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, totul despre această tehnică inedită.

”Este mult mai lung procesul la un asemenea machiaj”

Claudia Preduca și-a cucerit urmăritorii prin diferite tehnici de machiaj, astfel că nu s-a ferit și de look-urile inedite. Aceasta ne-a mărturisit că are o rutină de frumusețe riguroasă, astfel că tenul ei nu a avut de suferit. De asemenea, ea folosește și produse care nu dăunează, fiind destinate copiilor.

Ego.ro: Bună, Claudia! Ținând cont că în ultima perioadă am observat că te îndrepți către machiajul cu efecte speciale, cât de greu este acesta de realizat?

Claudia Preduca: Bineînțeles, este mult mai greu decât un machiaj de beauty, dar fac asta de ceva timp și dacă mă întrebi acum, pentru mine este mult mai ușor să fac un asemenea machiaj față de unul “normal”. Este mult mai lung procesul la un asemenea machiaj, dar eu mă simt mult mai confortabil să creez un machiaj creativ.

Cât durează să faci un asemenea machiaj?

Claudia Preduca: Depinde și de machiaj în sine, mie îmi ia aproximativ între 3-7 ore, în funcție de complexitatea acestuia.

Machiajul cu efecte speciale a luat cu asalt rețelele sociale
Machiaj cu efecte speciale

Ce produse folosește

Ce produse trebuie să folosești? Bănuiesc că există anumite diferențe între cele folosite pentru machiajul de zi cu zi și cele folosite pentru efectele speciale. 

Claudia Preduca: În afară de vopselele speciale pentru pictură pe corp, folosesc aceleași produse pe care la aplic și la un machiaj de zi cu zi. Și, desigur, mai sunt și alte produse pe care le folosesc doar la efecte speciale, precum: latex lichid, sânge fals, ceară specială pentru a crea efecte sau lipici pentru a aplica diferite obiecte pe față/corp.

De unde a pornit tendința aceasta? Oamenii nu mai sunt interesați să vadă machiaje simple?

Claudia Preduca: Cred că tot timpul o să fie interesați de machiajele simple, dar cu siguranță este ceva mai diferit să faci un machiaj creativ. E ceva ce poate atrage mult mai mult atenția.

Deși bănuiesc că nu putem ieși cu un astfel de machiaj din casă, există anumite influențe care pot oferi inspirație și pentru machiajul de seară?

Claudia Preduca: Într-adevăr, nu putem ieși din casă cu un astfel de machiaj, dar ne putem inspira din aceste machiaje poate pentru un machiaj de seară pentru o petrecere de Halloween, de ce nu?

Machiajul cu efecte speciale a luat cu asalt rețelele sociale
Machiaj cu efecte speciale

“Deși îmi încarc tenul aproape în fiecare zi, nu am probleme”

Totuși, cum arată tenul tău așa de bine, deși îl încarci de multe ori cu numeroase produse pentru a realiza un machiaj cu efecte speciale?

Claudia Preduca: Deși îmi încarc tenul aproape în fiecare zi, nu am probleme și asta cu siguranță se datorează faptului că am foarte mare grijă de el. Folosesc doar produse speciale pentru față/corp pentru a realiza astfel de machiaje, iar rutina mea de demachiere și îngrijire a tenului este nelipsită. Pe de altă parte, produsele pe care le folosesc sunt destinate și picturii pe față a copiilor, deci nu au ingrediente ce ar putea cauza probleme.

Am observat această tendință din pandemie. Crezi că respectiva perioadă ne-a făcut să ne dorim mai multă creativitate în viața noastră?

Claudia Preduca: Cu siguranță pandemia a cerut o schimbare în viața noastră, deci cred că, da, cu toții am avut nevoie de mai multă creativitate în viața noastră. Pentru mine nu a reprezentat neapărat momentul în care eu m-am apucat să fac astfel de machiaje, eu fiind pasionată de mică de lumea aceasta, dar a reprezentat momentul în care eu am avut mai mult timp ca să pot lua în serios acest lucru. Pentru că facultatea se făcea online aveam aproape toată ziua la dispoziție să exersez. Și de atunci am continuat să o fac aproape zilnic, iar dacă mai sunt zile în care nu am timp, mă simt foarte ciudat, pentru că aceste machiaje creative fac parte din mine și nu m-aș vedea făcând altceva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *