Mădălin Ionescu a semnat cu Antena. Ce se întâmplă la 15 ani de la despărțirea cu scandal

Ce emisiune va prezenta

Scris de: Daoud Andra

09 May. 2024

Mădălin Ionescu a semnat cu Antena. Ce se întâmplă la 15 ani de la despărțirea cu scandal

Mădălin Ionescu se pregătește să revină la trustul Intact, la aproape 15 ani de când a plecat cu scandal de acolo. Se pare că prezentatorul TV ar fi bătut palma deja pentru o nouă emisiune, care urmează să aibă premiera în curând.

Mădălin Ionescu revine la Antenă?

În urmă cu aproximativ 15 ani, Mădălin Ionescu era dat afară de la emisiunea Acces Direct, din cauza complicațiilor din viața personală. Prezentatorul TV trecea atunci prin divorțul de prima soție și începuse o relație cu Cristina Șișcanu, actuala lui soție, care la acea vreme era reporter la Antenă. Situația amoroasă complicată a prezentatorului i-a determinat pe șefii lui să întrerupă colaborarea cu acesta.

Vezi și: De ce s-au certat Mădălin Ionescu și Dan Capatos. A fost scandal monstru: „A spus foarte multe mizerii”. Motivul teribil al conflictului

Mădălin Ionescu a trecut apoi la Kanal D, unde a prezentat o emisiune nocturnă. În ultimii ani, a lucrat la postul Metropola TV, unde este angajată și soția lui. La începutul anului însă, a întrerupt colaborarea cu acest post, anunțând că vrea să facă o pauză de la televiziune și să se concentreze mai mult asupra proiectelor online.

Se pare că Mădălin Ionescu nu a putut sta prea mult timp departe de micul ecran și s-ar pregăti să revină pe sticlă. Și nu oriunde, ci la Antena Stars, potrivit cancan.ro. La 15 ani după ce a plecat din trustul Intact, prezentatorul revine în locul care l-a consacrat. Acesta ar urma să aibă o emisiune înregistrată, care se va difuza de două ori pe săptămână, iar filmările au început deja.

Mădălin Ionescu se pregătește să revină la trustul Intact, la aproape 15 ani de când a plecat cu scandal de acolo.
Mădălin Ionescu, pe vremea când prezenta Acces Direct

Mădălin Ionescu, despre cea mai dificilă perioadă din viața lui

În 2010, după plecarea de la Antenă, Mădălin Ionescu bătea palma cu postul Kanal D, pentru o emisiune nocturnă. Perioada care a urmat i-a adus mult succes și cifre mari de audiență, însă a venit la pachet și cu o mulțime de provocări. Prezentatorul TV a povestit, la un moment dat, că a făcut burnout din cauza oboselii și a fost nevoit să renunțe la emisiunea pe care o prezenta.

Vezi și: Cum arată casa Criștinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a anunțat că își caută menajeră, ce salariu oferă

”Intrasem în burnout, nu se mai putea! Profesorul Vlad Ciurea mi-a zis: dacă mai rămâi în TV mori! Nu mai aveam minerale deloc în mine. Am luat 30 de pastile pe zi timp de 7 luni. Aveam o vibrație în stomac ziceai că înghițisem un telefon mobil. Tremurau intestinele în mine. Am fost primul care a făcut podcast în România. Azi, sunt în cea mai bună formă a mea, intelectuală și fizică”, a povestit moderatorul, în cadrul podcastului ”În oglindă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *