Magda Pălimariu a născut de ziua ei! “Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta”

Magda Pălimariu a adus pe lume un băiețel

Magda Pălimariu a născut de ziua ei! Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel în ziua în care a împlinit 43 de ani. De asemenea, pe 21 august este ziua aniversării căsătoriei cu soțul ei.

Magda Pălimariu a născut de ziua ei: “Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea?”

Magda Pălimariu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie din spitalul din Norvegia, anunțând că a născut. Prezentatoarea TV nu a dat foarte multe detalii, doar a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei sunt recunoscători pentru ceea ce s-a întâmplat.

“Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼”, a scris Magda Pălimariu pe pagina sa de Instagram.

Imediat a primit sute de mesaje de felicitări atât din partea prietenilor apropiați, cât și din partea oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cu toții i-au transmis gânduri pozitive.

Ce spunea Magda Pălimariu despre numele bebelușului în urmă cu câteva zile

Magda Pălimariu și soțul său au decis ca băiețelul lor să aibă doar un nume, însă nu erau deciși 100% care va fi acesta. Au avut trei variante care le plăceau, însă, potrivit declarațiilor vedetei, au ales doar unul în ziua în care băiețelul s-a născut.

„Va avea un singur nume, însă nu suntem deciși 100%. Avem trei variante care ne plac, dar încă nu știm sigur pentru care vom opta”, a spus Magda Pălimariu pentru viva.ro.

Magda Pălimariu, despre problemele din sarcină

Magda Pălimariu a dezvăluit cum s-a confruntat cu multe simptome specifice femeilor însărcinate, stări de rău în special. Prezentatoarea TV a decis să nască în Norvegia.

„O să nasc în Norvegia, am venit în țară ultima oară și obosesc când zbor. Burta este tot mai mare și voi rămâne aici. Încă nu știu cum voi naște, aici e puțin diferit cu doctorii. Ei vor să fie totul cât mai natural, ce e lăsat de la Dumnezeu așa să fie. Doar dacă sunt complicații majore optează pentru cezariană. Nu voi ști ce se întâmplă până atunci, la începutul lunii august”, spunea Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu aproape un an. Pe data de 21 august împlinesc un an de când sunt soț și soție.

8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.