Magda Pălimariu, primele mărturisiri despre numele bebelușului: “Avem trei variante”

Magda Pălimariu va aduce pe lume un băiețel
Magda Pălimariu, primele mărturisiri despre numele bebelușului: “Avem trei variante”

Magda Pălimariu se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Vedeta aduce pe lume un băiețel în această lună și, alături de soțul ei, deja s-au gândit la numele bebelușului.

Ce nume au ales Magda Pălimariu și soțul ei pentru bebelușul lor

Magda Pălimariu și soțul său au decis ca băiețelul lor să aibă doar un nume, însă încă nu sunt deciși 100% care va fi acesta. Au trei variante care le plac, însă vor vedea pentru care vor opta atunci când micuțul va veni pe lume. Mai sunt doar câteva zile până când vor face cunoștință cu băiețelul lor.

„Va avea un singur nume, însă nu suntem deciși 100%. Avem trei variante care ne plac, dar încă nu știm sigur pentru care vom opta”, a spus Magda Pălimariu pentru viva.ro.

Magda Pălimariu, despre problemele din sarcină

Magda Pălimariu a dezvăluit cum s-a confruntat cu multe simptome specifice femeilor însărcinate, stări de rău în special. Prezentatoarea TV a decis să nască în Norvegia, unde își dorește să aducă copilul pe lume pe cale naturală.

„Când am vrut să vin în țară, îmi era rău. Am vrut să vă vizitez mai devreme. Este băiețel, ne-am gândit la 3 nume, dar va avea unul singur. Încă nu ne-am decis pentru că ne plac toate. Mai avem puțin timp și vreau să fie o surpriză.

O să nasc în Norvegia, am venit în țară ultima oară și obosesc când zbor. Burta este tot mai mare și voi rămâne aici. Încă nu știu cum voi naște, aici e puțin diferit cu doctorii. Ei vor să fie totul cât mai natural, ce e lăsat de la Dumnezeu așa să fie. Doar dacă sunt complicații majore optează pentru cezariană. Nu voi ști ce se întâmplă până atunci, la începutul lunii august”, a spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu aproape un an. Prezentatoarea TV susține că perioada recentă a fost plină de schimbări, noi trăiri, dar și multe emoții. Cei doi viitori părinți au vrut să țină totul doar pentru ei până la aproape 6 luni de sarcină, când au dezvăluit că o să aibă un copil.

“Termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami”, a spus Magda Pălimariu.

Cine este soțul Magdei Pălimariu

Ionuț Eriksen lucrează la Camera Comerțului din Norvegia și este CEO la un grup de clinici stomatologice. S-a născut în Iași și a plecat din România la vârsta de 16 ani. S-a întors în țară pentru facultate, când avea 20 de ani. Ulterior acesta s-a mutat în Norvegia.

“Este român, a făcut studiile aici, s-a mutat aici la 20 de ani. S-a născut la Iași, a plecat din țară la 16 ani, iar la 20 de ani a venit aici la facultate”, a spus Magda Pălimariu despre soțul ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *