Magdalena Chihaia, răsfățată ca o regină de Dinu Maxer. Cum s-au pozat cei doi iubiți: “Așa i-am împlinit prima dorință de ziua ei” FOTO

Artistul și-a surprins iubita, de ziua ei

Scris de: Daoud Andra

16 Apr. 2024

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu de ceva timp, iar relația lor pare să fie din ce în ce mai serioasă. În ziua în care iubita lui își sărbătorește aniversarea, Dinu Maxer a răsfățat-o pe aceasta ca pe o adevărată regină. Unde au mers cei doi și cum s-au fotografiat.

Cum a surprins-o Dinu Maxer pe Magdalena Chihaia, de ziua ei

Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de dansatoarea și coregrafa Magdalena Chihaia, după divorțul de mama copiilor lui. Cei doi formează un cuplu de câteva luni bune și sunt mai fericiți ca niciodată, iar artistul nu încetează să își surprindă iubita. În ziua în care partenera lui și-a sărbătorit aniversarea, Dinu Maxer a surprins-o.

Cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Dubai și s-au bucurat de clipe minunate împreună. Nu și-au uitat nici fanii de pe rețelele de socializare și au publicat câteva imagini pe internet. Dinu Maxer a postat o fotografie în care apare alături de iubita lui, amândoi îmbrăcați în alb, lângă o mașină.

Vezi și: Destinația de vis pe care Dinu Maxer a ales-o pentru vacanță. Unde a plecat cu noua iubită: “Marea e caldă”

”Așa i-am împlinit prima dorință de ziua ei! La mulți ani!!! La mulți și muzicali ani lângă mine!!! Dansând în doi bachata/ În pași ne-am unit soarta. Și așa am descoperit că tu ești ‘Jumătatea Perfectă’. Așa că de ziua ta… ‘Dance with me now/ Through the desert’ pe o ‘Arabian Kizomba’ în Dubai”, a scris artistul, în dreptul fotografiei.

Răspunsul iubitei lui nu a întârziat să apară. ”Mulțumesc my love, Dinu Maxer, pentru toate surprizele! Mulțumesc dragilor pentru toate mesajele frumoase”, a scris Magdalena Chihaia într-un comentariu, la postarea iubitului ei.

Magdalena Chihaia, răsfățată ca o regină de Dinu Maxer. Cum s-au pozat cei doi iubiți: “Așa i-am împlinit prima dorință de ziua ei” FOTO
Dinu Maxer și-a dus iubita în Dubai, de ziua ei

Cu ce se ocupă iubita lui Dinu Maxer

Magdalena Chihaia activează în lumea artistică, la fel ca partenerul ei, fiind talentată în mai multe domenii. Așa se face că ea și Dinu Maxer se cunoșteau de foarte mult timp și au mai colaborat în trecut, înainte de a forma un cuplu. Magdalena este dansatoare, coregrafă, dar și actriță de teatru și MC la diverse petreceri. Are și o firmă care se ocupă de organizarea de evenimente.

La fel ca iubitul ei, Magdalena Chihaia a mai fost căsătorită în trecut și a divorțat. Aceasta nu are copii din mariajul anterior, însă se înțelege de minune cu fiul și cu fiica partenerului ei, pe care i-a cunoscut la începutul relației lor.

Vezi și: Ce diferență uriașă de vârstă este între Dinu Maxer și Magdalena Chihaia. Nu au vrut să se afle acest detaliu

”A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știut că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a precizat, la un moment dat, iubita lui Dinu Maxer, cu privire la începutul relației cu artistul.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *