Majda Aboulumosha, despre trucurile naturiste învățate de la mama și bunica ei: “Face foarte bine la ten!” VIDEO EXCLUSIV

Ce o învață pe fiica ei

Majda Aboulumosha a fost înzestrată cu trăsături superbe și se bucură de o piele strălucitoare. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre trucurile de frumusețe pe care le-a învățat de la mama ei, dar și de la bunica sa. În același timp, ea ne-a mărturisit ce a învățat-o pe fiica ei, Jacqueline, să facă, încă de la o vârstă fragedă.

Ce a învățat Majda Aboulumosha de la mama și bunica ei

Majda Aboulumosha ne-a mărturisit că cele mai bune sfaturi de frumusețe le-a primit de la mama ei. Mai mult, ea și-a amintit că atât persoana care i-a dat viață, cât și bunica ei, erau adeptele trucurilor naturiste:

“Sfaturile cele mai bune le-am primit întotdeauna de la mama mea! Ea este cea care mi-a insuflat totul despre frumusețe și îngrijire. Mai mult, ea mi-a spus că frumusețea vine din interior și să mă concentrez pe lucrul acesta. M-a învățat să am grijă de tenul meu, de părul meu, de piele. De la ea am primit cele mai bune sfaturi!

Tot timpul când făceau salatele, ea și bunica mea îmi puneau castravete pe frunte. O întrebam pe bunica: “Mamaie, dar de ce îmi pui castravetele pe frunte?”. Îmi spunea că îți ia durerea de cap, dar face și foarte bine la ten. Când am crescut, am învățat tot felul de măști naturiste. Sunt adepta lor, dar și a tot ce înseamnă produse profesionale, creme din comerț, făcute în laborator!”

Ce o învață pe fiica ei

În același timp, frumoasa vedetă a punctat că, momentan, nu i-a făcut un ritual de frumusețe fiicei sale, ținând cont că aceasta se află încă la o vârstă fragedă. Totuși, micuța a fost învățată să își curețe foarte bine tenul, căci acesta este primul pas pentru a avea o piele strălucitoare:

“Momentan, nu, are 10 ani și simt că nu are nevoie, deși se îndreaptă spre pubertate și știm că noi, femeile, putem să ne confruntăm cu acneea sau un ten mai sensibil! Momentan nu simt că are vreo problemă, iar dacă îi apare vreun coș, am încurajat-o că nu trebuie să o deranjeze. Am învățat-o să își îngrijească tenul, adică să îl curețe.

Tot timpul, înainte de culcare, trebuie să își spele foarte bine tenul. O învăț, dar nu cu tot felul de creme! Mă vede pe mine în fiecare seară, sunt vreo 5 pași pe care îi fac. Masca șervețel, cremă de ochi, mască normală, exfoliant, ser. Ea mă vede tot timpul făcând lucrurile acestea! Ne mai răsfățăm ca fetele, îi mai pun o mască șervețel, spunem că suntem la spa!”

Citește și Cu ce se ocupa Majda Aboulumosha, înainte de a ajunge în televiziune. Așa și-a câștigat primii bani: “Nu cred că știe absolut nimeni lucrul acesta” EXCLUSIV

Ce spune despre trucurile naturiste

Mai mult, Majda Aboulumosha ne-a oferit și câteva trucuri de frumusețe naturiste, dezvăluind că în locul exfoliantului din comerț se poate folosi mălai cu miere sau zaț de cafea cu ulei de cocos:

“Sunt convinsă că doamnele care ne urmăresc știu foarte bine că în loc de exfoliantul din comerț foloseam mălai cu miere sau zaț de cafea. Acesta este foarte bun și pe piele, cu un ulei de cocos. Sunt tot felul de măști de genul acesta care nu sunt costisitoare și pot să fie făcute acasă, fiind foarte bune!

Apoi, când stai foarte mult expusă la soare, este bine să îți pui iaurt pe ten, calmează și hidratează! Nu luați sfaturile mele ca fiind bune, eu am încercat pe propria piele! Pentru alte sfaturi, consultați dermatologul! Eu nu am avut niciodată vreo problemă și am încercat.”

Citește și De ce nu apare Majda Aboulumosha alături de iubitul ei la televizor: “Consider că este foarte bine așa!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *