Majda Aboulumosha, dezvăluiri emoționante despre iubitul ei: „Mă adoră. Eu pe el îl văd, îl simt, mă simte” EXCLUSIV

Majda: „Cu mine totul trebuie construit și el a avut această răbdare”
Majda Aboulumosha, dezvăluiri emoționante despre iubitul ei: „Mă adoră. Eu pe el îl văd, îl simt, mă simte” EXCLUSIV

Majda Aboulumosha are o viață plină și frumoasă. Atunci când nu prezintă ”Vorbește lumea”, la Pro TV, alături de Cosmina Păsărin și de Emily Burghelea, vedeta se ocupă de creșterea fiicei sale, dar și de superba poveste de iubire pe care o trăiește. Frumoasa prezentatoare de televiziune ne-a vorbit despre relația ei, punctând că niciodată nu a uitat să aibă grijă de cuplul din care face parte, chiar dacă are un program plin.

Majda Aboulumosha: „Cu mine totul trebuie construit și el a avut această răbdare. Ne iubim și ne respectăm, ceea ce contează”

Majda Aboulumosha ne-a oferit un interviu emoționant despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăiește alături de iubitul ei, Mihai. Vedeta se bucură și de o fetiță, Jacqueline, iar partenerul său, la rândul lui, are o fiică. Vedeta ne-a explicat că relația a venit la timpul potrivit, în urmă cu 5 ani. De asemenea, ea a punctat că, oricât de ocupată ar fi viața noastră, femeile nu ar trebui să uite niciodată de a petrece timp cu partenerul.

Ego.ro. Cum ești cu dragostea? Știu că ai o relație de 5 ani.

Majda Aboulumosha: Aceeași relație de 5 ani o am, o spui bine. Sunt foarte bine, mă susține în tot ceea ce fac, ceea ce este foarte important. Sunt relaxată, mă așteaptă acasă de fiecare dată și este important când știi să nu îți dai drumul unul altuia. Atâta timp cât este iubire, este tot ce contează.

Cum v-ați cunoscut?

Majda Aboulumosha: Cred că există asta, de cum ne-am cunoscut. Fiecare a venit în viața celuilalt la timpul potrivit. El trebuia să se mute în America și a rupt biletul de avion pentru că eu nu aveam de gând să fac această mutare. Cu mine totul trebuie construit și el a avut această răbdare. Ne iubim și ne respectăm, ceea ce contează.

„Ne completăm, împărțim sarcinile, suntem o echipă, un cuplu normal”

Tu ai și o fetiță absolut minunată.

Majda Aboulumosha: Și el, la fel, are o fetiță. Ne completăm, împărțim sarcinile, suntem o echipă, un cuplu normal. Eu nu cred în chestia asta de „Totul e tzais!”. Nu există asta. Nu sunt adepta tensiunilor, dar sunt chestii contradictorii în fiecare cuplu, așa trebuie să fie sănătos, important e cum tragi linie la final.

Se vede că vorbești foarte frumos și că a apărut acest om în viața ta când trebuia.

Majda Aboulumosha: Totul se vede pe fața mea. Mă adoră. Eu pe el îl văd, îl simt, mă simte. Știm să ne ținem de mână, știm să fim o echipă, știm să fim prieteni înainte de toate. Îmi reamintește tot timpul, eu nu știu să vorbesc așa despre mine, dar când îmi spune că sunt specială, mă face să simt lucrul acesta și este foarte important, sincer.

Tu ai o fetiță, el are o fetiță. Cred că se înțeleg foarte bine.

Majda Aboulumosha: Fetița lui cu fetița mea se înțeleg foarte bine, sunt apropiate de vârstă, ceea ce este minunat.

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

„Avem grijă de relația noastră”

Cum le faci pe toate? Să vii aici, să te trezești cu cea mică. Când mai ai timp de partener?

Majda Aboulumosha: Așa sunt eu. Noi, femeile, nu trebuie să uităm niciodată de partenerii noștri. Am o vacanță plănuită și în doi, dar și vacanță cu copiii. Întotdeauna am știut să împart. Nu există numai despre mine. Așa cum soarele strălucește pentru noi, așa și noi, oamenii, trebuie să știm să radiem pentru alții, să le aducem bucurii. Pentru mine este o plăcere să aduc bucurii pentru oamenii din jurul meu. Relația pe care o am eu cu Mihai este, așa cum ți-am zis, specială pentru că niciodată nu am uitat unul de altul. Suntem conectați clar cu copiii, suntem acolo. Pentru mine Jacqueline este totul, dar avem grijă de relația noastră.

Numai așa se poate păstra o relație în zilele noastre, când toată lumea este pe fugă.

Majda Aboulumosha: Contează să fii relaxat. Pentru mine, întotdeauna, iubirea a însemnat liniște, adică să fii liniștit. Nu contează că vă uitați amândoi la televizor, să nu existe chestia: „Aoleu, nu am mai plecat, nu am mai făcut!”. Fii tu creierul dacă vrei, ia-l de mână, du-te. Sau el pe tine. Să nu ai foarte multe așteptări grandioase. Să te bucuri de moment și să îți dai seama că relaxarea asta este foarte bună.

Ești absolut superbă și știi la ce mă gândesc? Să ne gândim că ai două fetițe. Băiețelul?

Majda Aboulumosha: Să ne gândim că am două fetițe, eu am o fetiță, dar e foarte bine cum ai spus. Băiețelul, ce este cu băiețelul? Avem un băiețel în platou? Dumnezeu le aranjează și atunci când trebuie, probabil că apare sau nu apare. Eu ți-am zis că sunt omul momentului și îmi place să îmbrățișez ceea ce mi se întâmplă. Nu mi-am programat nimic în viață, doar mi-am dorit. Adică am avut așa, un vis, dar nu am spus că peste o lună o să mi se întâmple asta. Deși e bine să lansezi în Univers anumite visuri, nu mi le-am bătut în cuie, ca să știi, în cazul în care nu se întâmplă, să fii OK și cu ceea ce nu s-a întâmplat. Altfel cazi și nu mai știi să te ridici.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.