Motivul emoționant pentru care Majda Aboulumosha și-a dorit ca fiica ei să aibă o relație apropiată cu tatăl său, chiar dacă au divorțat EXCLUSIV

Noua prezentatoare de la „Vorbește lumea” (PRO TV) este o mamă înțeleaptă: ”Fiecare trebuie să-și facă datoria de părinte”
Motivul emoționant pentru care Majda Aboulumosha și-a dorit ca fiica ei să aibă o relație apropiată cu tatăl său, chiar dacă au divorțat EXCLUSIV

Majda Aboulumosha, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea” (PRO TV), are o fetiță din relația cu Maurice Jaques Yolo, un artist cunoscut drept J.Yolo. Deși s-au despărțit în 2013, de comun acord, cei doi s-au înțeles asupra custodiei, astfel încât fiica lor, Jacqueline, să nu resimtă lipsa tatălui. Deși în ultimii ani J.Yolo a cam dispărut din showbiz-ul autohton, Majda a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că el nu a dispărut însă și din viața fiicei sale, având în continuare o relație frumoasă.

”Avem o relație foarte frumoasă și încerc să țin pasul cu ea”

Majda Aboulumosha a crescut fără tată, revăzându-l abia după 25 de ani de căutări. Chiar dacă nu l-a judecat niciodată pentru că a decis să o abandoneze, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” nu și-a dorit însă ca fiica ei, Jacqueline, să aibă aceeași soartă.

Astfel că, în momentul în care a decis să se despartă de tatăl fiicei sale, Majda a făcut tot posibilul ca cei doi, tată și fiică, să aibă în continuare o relație apropiată și să nu se îndepărteze unul de celălalt. Până să apară Mihai, actualul ei partener, în viața lor, Majda a fost mamă singură și a încercat să o crească și să o educe pe Jacqueline așa cum a știut mai bine, tocmai de aceea realația lor este una extrem de apropiată și nu pot sta prea mult timp departe una de cealaltă.

Dovadă că, și acum, când nu mai este un bebeluș, Majda recunoaște că se emoționează enorm la fiecare eveniment important din viața ei, mărturisind că cel mai recent a plâns la serbarea de sfârșit de an școlar.

„M-am abținut pentru că ea mă întreba ce s-a întâmplat, dar de fiecare dată când se întâmplă un eveniment din ăsta mare în viața Jacquelinei, chiar mă emoționez. Și acum la serbare am fost așa emoționată, cu poza ei, cu diploma. Aveam lacrimi în ochi și ea nu înțelegea. I-am explicat că pentru mine este foarte important fiecare evoluție a ei, fiecare pas făcut”, a povestit Majda pentru EGO.ro, completând că nu îi vine să creadă că fiica ei are 9 ani și că este atât de matură. „Jacqueline este mai mică cu un cap decât mine, dar ne comportăm de parcă eu aș fi copilul și ea mama. Chiar îmi zice asta de multe ori. S-a făcut mare și nu îmi vine să cred cum trece timpul, dar avem o relație foarte frumoasă și încerc să țin pasul cu ea”.

J Yolo, fostul sot al Majdei
J Yolo, fostul sot al Majdei

„Tatăl ei este în viața ei, se ocupă de ea”

De la cele mai importante momente din viața ei nu lipsește nici cântărețul J Yolo, tatăl micuței. Deși a dispărut din showbiz-ul autohton și nu mai este activ pe rețelele sociale, Majda ne-a mărturisit că nu a dispărut însă din viața fiicei ei.

„N-a fost nicio relație întreruptă. Adică e tatăl ei, este în viața ei, se ocupă de ea și noi avem o relație foarte civilizată. Ceea ce ar trebui să facă toți părinții. Probabil că de multe ori părinții trebuie să-și lase orgoliile lor, ce s-a întâmplat și să conștientizeze că au un copil minunat împreună și fiecare trebuie să-și facă datoria de părinte”.

Se menține în formă cu salate și ciorbe acre

Cât despre Majda, prezentatoarea TV ne-a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și că este fericită pe toate planurile, iar asta se poate observa cu ochiul liber în atitudinea ei și în felul în care arată. Ce-i drept, silueta pe care o afișează astăzi se datorează și unui regim alimentar, căci vedeta Pro TV nu își dorește să ajungă iar la o luptă cu kilogramele, așa cu s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani.

„Fac în continuare prăjituri. Chiar azi am făcut un cheesecake să știi. Nu miros a prăjitură, este foarte bine. Fac de drag acum și pentru că mi-a cerut Jaqueline, dar eu nu sunt o mare consumatoare de prăjituri, recunosc. Eu mănânc salată de varză, salate în general, ciorbe acre, pere, multe fructe, legume. Astea sunt mâncărurile mele preferate”, a mai povestit Majda pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *