Majda Aboulumosha, prima reacție după ce a revenit la Vorbește Lumea. Ce va face, de fapt, la emisiunea de la Pro TV: „Le voi reaminti femeilor de acasă să nu uite niciodată de ele”. VIDEO EXCLUSIV

Ce rubrică a primit la emisiunea de la PRO TV
Majda Aboulumosha, prima reacție după ce a revenit la Vorbește Lumea. Ce va face, de fapt, la emisiunea de la Pro TV: Le voi reaminti femeilor de acasă să nu uite niciodată de ele”. VIDEO EXCLUSIV

Majda Aboulumosha se bucură de multă dragoste din partea fanilor. În ultima perioadă, ea a prezentat Vorbește lumea, alături de Emily Burghelea și Cosmina Păsărin. Ulterior, în locul celor trei, au venit Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Lili Sandu. Totuși, ea a revenit în sânul familiei de la Pro TV după o mică pauză. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit de colaborările din televiziune pe care le-a avut. Mai mult, superba brunetă ne-a oferit și prima declarație după ce a revenit la show.

Majda Aboulumosha a revenit la ”Vorbește lumea”

Majda Aboulumosha a venit cu o nouă surpriză pentru fani, anunțând că se întoarce la Vorbește lumea. Admiratorii ei o vor putea vedea la PRO TV, în fiecare luni și miercuri. Ea o să propună rețete delicioase și o să gătească preparate inedite. Iată ce ne-a declarat despre noua provocare:

“Întotdeauna am spus că drumul te duce acolo unde e nevoie de tine. În cazul meu așa a fost… și mereu am îmbrățișat lucrurile care s-au întâmplat în viața mea atât timp cât mă definesc și pot să inspir. Aici simt că pot să fac asta.

La rubrică mă voi distra, voi găti și le voi reaminti femeilor de acasă să nu uite niciodată de ele și că mâinile lor sunt magice, iar prin preparetele lor bucură întreaga familie.

Nu-mi doresc să fiu luată ca un om cu experiență în bucătărie pentru că nu este așa, îmi doresc să fiu văzută ca un om care pune pasiune în ceea ce face. Sper din suflet să se bucure de prezența mea și să învățăm împreună.

Spun împreună pentru că ei vor fi parte din poveste întotdeauna, alături de invitați, care vor veni și ei să gătească.”, a declarat Majda Aboulumosha, în exclusivitate pentru Ego.ro, după ce a anunțat că revine la Vorbește lumea.

Majda Aboulumosha s-a ocupat de multe proiecte în ultima perioadă

În continuare, aflată la Viva! Influcencers Party 2022, superba vedetă ne-a dezvăluit că mulți oameni se obișnuiseră cu ea și colegele sale la Vorbește lumea, astfel că genul acesta de reacții o bucură. Ea s-a împrietenit cu Emily Burghelea și Cosmina Păsărin:

“Mă bucur să aud asta și să știi că reacția aceasta au avut-o mulți oameni și pentru mine a fost o adevărată satisfacție. Și pentru prietenele mele pentru că, îți dai seama, ne-am împrietenit cât am stat acolo, pe platou, în fiecare dimineață. Exact cum ți-am spus, nu se știe când o să mă mai vezi”.

“Sunt omul care îmbrățișează fericirea, mie îmi plac foarte mult copiii”

Fosta ei colegă de la Vorbește lumea, Emily Burghelea, este însărcinată pentru a doua oară. Atunci când a venit vorba de faptul că îi poate călca pe urme, Majda Aboulumosha ne-a răspuns, în felul ei caracteristic, plin de umor:

“Nu cred că se ia că eu am înțeles că se fac altfel copiii, nu doar dacă pui mâna pe burtă. Dar nu se știe niciodată în viață, exact cum ți-am spus. Sunt omul care îmbrățișează fericirea, mie îmi plac foarte mult copiii. Am o fetiță de 9 ani. Exact cum ți-am spus, nu se știe ce se întâmplă.”

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Ce spune despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În cazul în care i s-ar propune un proiect în care ar trebui să plece 6 luni, vedeta și-ar dori să aibă familia alături de ea. Ea ne-a vorbit despre “Survivor” și “Femeia alege”, ambele show-uri necesitând multă muncă și efort. În același timp, ea a explicat că nu pleacă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:

“Dacă mă întrebi dacă plec la “Sunt celebru”, nu. 6 luni? Clar cu familia, adică e o perioadă mult prea mare. Mi-a fost foarte greu să stau la Survivor, 2 luni și. Mi-a fost foarte greu la “Femeia alege”, unde am muncit de luni până duminică. Poate voi m-ați văzut mereu floricică, dar era un ritm alert. Am terminat filmările și la 5 dimineața. Un reality care e difuzat de 3 ori pe zi implică foarte multă muncă. Atunci ai nevoie și mai mult de familia ta, deși eu sunt un om care pune foarte mult suflet în ceea ce face. Îmi fac treaba bine, până la capăt, indiferent de ce se întâmplă. Dar perioada pe care ai spus-o tu, 6 luni, clar cu familia, dacă ar fi să plec. Nu aș spune nu”.

“Pun foarte mult suflet și îmi place să fac totul până la capăt”

Majda Aboulumosha demonstrează că este o adevărată profesionistă. Vedeta pune mult suflet în fiecare proiect. Indiferent de faptul că se luptă cu problemele sau nu are o zi chiar așa de bună, ea are grijă ca omul care o privește de acasă să nu simtă acest lucru:

“Îți dau exemplu pentru că văd produsele acestea, dacă aș fi în spatele unei tejghele și aș vinde, aș face la fel. E o meserie pe care o respect, e vorba despre respectul față de mine. Dacă am ales să fiu acolo, trebuie să fiu acolo cu suflet.

Asta sunt eu, pun foarte mult suflet și îmi place să fac totul până la capăt. În momentul în care văd că oamenii mă aplaudă și mă apreciază, cu atât mai mult. Într-adevăr, când terminam la 5 și mi se spunea: “Oricât de obosită ai fi, când s-a dat REC, tu ai zâmbetul pe față, e mare lucru”. Știți de ce? Pentru că omul de acasă nu are de unde să știe prin ce trec eu. Și, cu siguranță, și el are problemele lui și nu aș avea de ce să vin eu și să îl încarc cu și mai multe probleme.

Poate că în ziua respectivă nu am avut o zi bună. Să nu își imagineze toți care ne văd la TV că: “Oo, ei sunt cei mai fericiți!”. Nu există, avem zile proaste, dar datoria noastră este să le aducem zâmbetul pe buze. Atât cât putem, că și așa trăim într-o lume în care totul o ia la val”.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.