Maluma a devenit tată la 30 de ani: “Cel mai mare vis!”. Artistul e în culmea fericirii, a postat prima poză cu fetița lui

Iubita lui Maluma a născut!

Veste proastă pentru fanele lui Maluma! Celebrul artist, în vârstă de 30 de ani, a devenit tătic pentru prima oară. Iubita lui, Susana Gomez, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care va primi numele de Paris. Cântărețul radiază de fericire în acest moment și se simte mai împlinit ca niciodată. Iată ce imagini și ce mesaj a publicat pe rețelele sociale!

Iubita lui Maluma a născut o fetiță

La vârsta de doar 30 de ani, Maluma sau Juan Luis Londoño Arias, pe numele său adevărat, poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere.

Artistul are o carieră impresionantă în muzică, piesele sale fiind ascultate și fredoante pe întregul mapamond. Iar acum el poate spune că are și o familie superbă.

Sâmbătă, pe data de 9 martie 2024, frumoasa lui parteneră de viață, Susana Gomez, a născut o pe fetiță perfect sănătoasă, care va primi numele de Paris.

”Nu voi uita niciodată acest moment”

Artistul însuși a fost cel care a dezvăluit vestea extraordinară pe rețelele sociale, unde în urmă cu doar câteva ore a postat câteva imagini emoționante cu el și fetița lui, dar și un mesaj.

”Pe 9 martie, la ora 08:23 dimineața, s-a născut dragostea vieții noastre, Paris Londo no Gomez. Suzana… Dragoste: Mulțumesc că mi-ai îndeplinit cel mai mare vis, cel de a fi tată. Nu voi uita niciodată acest moment. Le iubesc”, a scris Maluma, pe pagina lui de Instagram.

Citește și Cine este Susana Gomez, iubita lui Maluma. Artistul va deveni tătic, ce nume special au ales!

Cum au reacționat fanii artistului columbian

Așa cum era de așteptat, milioanele de fani ai cântărețului columbian au reacționat cu entuziasm la această veste minunată.

Într-o altă postare împărtășită de un grup de fani ai Susanei Gomez, Maluma poate fi văzut dând un sărut primului său copil, care s-a născut într-un spital din Medellin, Columbia. Vezi imaginea și în galeria foto a acestui articol!

Fotografia a devenit virală sâmbătă seara, imediat după ce Paris a apărut pe lume. Cu câteva zile în urmă, artistul a distribuit o serie de fotografii pe contul său de Instagram.

În dreptul acestora, el a scris că mai sunt doar câteva zile până când își va cunoaște, în sfârșit, fiica.

Citește și S-a mărit familia Las Fierbinți! Actrița iubită de milioane de români a născut un băiețel sănătos: “Am intrat în 2024 împlinită” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *