Mama lui Răzvan Ciobanu, mărturisire cutremurătoare după moartea soțului său: ”Acum este cu Răzvănel al nostru” EXCLUSIV

Inima bărbatului a cedat după trei ani de suferință
Mama lui Răzvan Ciobanu, mărturisire cutremurătoare după moartea soțului său: ”Acum este cu Răzvănel al nostru” EXCLUSIV

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins azi din viață, la trei ani de la decesul celebrului designer. Elena Ciobanu, văduva bărbatului, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro: ”Toate problemele de sănătate au pornit de la acest necaz. Acum este cu Răzvănel al nostru!”.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu voia să ducă mai departe memoria fiului său și să îi organizeze un festival de modă care să îi poarte numele, dar nu s-a mai putut bucura de acest vis măreț.

”Drum lin printre stele!”, a scris azi familia tatălui lui Răzvan Ciobanu, pe contul de Facebook. Contactată de reporterii Ego.ro, Elena Ciobanu, mama regretatului Răzvan Ciobanu, ne-a declarat, printre lacrimi:

”De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu voia să organizeze un festival de modă cu numele fiului lor.

Pe 29 aprilie s-au împlinit trei ani de la decesul fulgerător al lui Răzvan Ciobanu, survenit în urma unui accident de mașină. Avea doar 43 de ani. Mama regretatului designer, Elena Ciobanu, ne-a declarat, atunci, în exclusivitate pentru Ego.ro, că tare și-a dori ca cineva să organizeze un festival de modă cu numele lui, ca să-i păstreze vie memoria. Femeia îndoliată se roagă pentru sufletul fiului său, despre care dezvăluia, cândva, că între ei există o telepatie:

”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el. Ne-ar plăcea să organizăm un festival cu numele lui Răzvan, dar nu ne pricepem la lucrurile astea.

Cum s-a produs accidentul de mașină în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, la doar 43 de ani

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața la doar 43 de ani, pe 29 aprilie 2019. Tragicul accident a avut loc pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, în timp ce se întoarcea spre București de pe Litoral. „În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul, la fața locului, al conducătorului auto”, transmitea IPJ Constanţa, acum trei ani.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.