Mama Vicăi Blochina i-a prezis că nu se va mărita niciodată. Motivul pentru care nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă: ”Cum să mă îmbrac?” VIDEO EXCLUSIV

Vica Blochina: ”Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă”

Deși a fost extrem de curtată de-a lungul timpului, ținând cont că este o femeie frumoasă, Vica Blochina a ales să nu se căsătorească până acum. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a dezvăluit că mama ei i-a prezis, pe când avea 20 de ani, că nu o să ajungă în fața altarului. De asemenea, blondina a punctat că niciodată nu s-a văzut mireasă.

Vica Blochina: “Eu niciodată nu m-am văzut mireasă”

Vica Blochina a venit la un prezentare de modă susținută în cadrul unui târg de nunți, însă nu a îmbrăcat rochia de mireasă, preferând o ținută casual și rămânând în public. Vedeta ne-a dezvăluit că niciodată nu s-a văzut mireasă și nici nu consideră că iubirea stă în această piesă vestimentară. Chiar dacă arată senzațional, blondina a susținut că nu vrea să poarte respectivul obiect de îmbrăcăminte la această vârstă:

Citește și: Ce obiecte interzise ar fi vrut să ascundă Vica Blochina în bagaje, la Survivor. Detalii din culisele emisiunii de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

“Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: “Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!”. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat…(râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă…Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând.”

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A spus chiar ea, fără ocolișuri. Suma e fabuloasă

Cum vede o relație amoroasă

Mai mult, Vica Blochina a explicat că, într-o relație amoroasă, bărbatul ar trebui să facă mult mai multe lucruri. Vedeta este de părere că femeia trebuie să îl susțină, să îl facă fericit și să îi dea curaj partenerului său:

“Eu fac doar pentru mine lucruri, nu fac pentru dragoste. Eu, de fel, sunt super răsfățată. Consider că bărbatul trebuie să facă pentru parteneră mult mai multe. O femeie trebuie să îl susțină pe bărbat și să zică ca el, să facă ca ea. Dar trebuie să îi dea curaj și să îl facă fericit.”

Citește și: Cu ce se va ocupa Vica Blochina, după Survivor România. Decizia majoră: „Am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc” EXCLUSIV

Ce i-a zis mama ei la 20 de ani

De asemenea, Vica Blochina a punctat că mama ei niciodată nu a pus presiune pe ea ca să se mărite, ba chiar, femeia care i-a dat viață i-a zis vedetei în trecut că nu o să meargă în fața altarului. Frumoasa blondină a explicat că pune preț pe libertate:

“Mama de când aveam 20 de ani mi-a zis: “Tu nu o să te măriți niciodată!”. Eu sunt foarte liberă de fel. Sunt un om extrem de liber. În toate relațiile pe care le-am avut lucrurile s-au întâmplat ușor, ușor. Fiecare cu casa lui, niciodată nu ne-am mutat, hop, țop, împreună. Gândul acesta mă sperie.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *