Mama vitregă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea! Ce a mărturisit după ce s-a spus că vedeta a intrat beată în emisiune. Acum e clar

Mama vitregă a Gabrielei Cristea a făcut dezvăluiri despre prezentatoarea tv.
Mama vitregă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea! Ce a mărturisit după ce s-a spus că vedeta a intrat beată în emisiune. Acum e clar

Gabriela Cristea este acuzată că ar fi intrat sub influența băuturilor alcoolice în emisiunea pe care o moderează live la Antena Stars. Moderatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii” a fost pusă la zid de grupul Viperele Vesele. În schimb, cea care îi ia apărarea vedetei este chiar mama sa vitregă. Iată ce a declarat femeia!

Mama vitregă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea

Gabriela Cristea (48 de ani) se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce grupul de pe Instagram, Viperele Vesele, au speculat în mediul online că vedeta ar fi intrat beată într-o emisiune de la Antena Stars. Se pare că soția lui Tavi Clonda ar fi sărbătorit în exces lansarea unei noi emisiuni, ‘Te iubesc de nu te vezi’.

Vestea că Gabriela Cristea s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a răspândit iar, iar mama vitregă a vedetei, Paula Crăciunescu, a ținut să spună tot adevărul despre situația creată.

Femeia a sărit în apărarea ei și mărturisește că bruneta nu consumă niciodată băuturi alcoolice. În plus, Gabriela merge singură la serviciu cu mașina personală, lucru care nu îi permite să bea alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click!

Prezentatoarea tv ar fi intrat beată în emisiune

Conform grupului Viperele Vesele, Gabriela Cristea nu ar fi avut un discurs coerent în cadrul emisiunii, pe care o prezintă de luni până vineri la Antena Stars.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, a fost o parte din mesajul postat de acestea pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *