Mămica din Timişoara s-ar fi răzgândit în ultima clipă în privinţa recăsătoriei cu tatăl copiilor săi. Noi detalii ies la iveală

Iulia și Alexandru nu s-au prezentat la Starea Civilă pentru recăsătorie! Ce s-a întâmplat între cei doi
Mămica din Timişoara s-ar fi răzgândit în ultima clipă în privinţa recăsătoriei cu tatăl copiilor săi. Noi detalii ies la iveală

Iulia, tânăra mama din Timișoara care s-a sinucis, s-ar fi răzgândit în privința recăsătoriei cu tatăl copiilor. Ea și Alexandru voiau să își mai dea o șansă, la doi ani după de au divorțat. În urma tinerei au rămas foarte multe întrebări fără răspuns.

Iulia și Alexandru se cunoșteau încă de când erau copii. Și-au întemeiat o familie, au făcut doi copii, însă au decis ulterior să meargă pe drumuri separate. Mai mult decât atât, s-ar fi pus problema faptului că băiețelul, care avea un an la despărțirea părinților, nu ar fi fost al lui Alexandru, ci al altui bărbat.

Iulia și Alexandru au depus actele de recăsătorie, dar nu s-au prezentat la Starea Civilă

Cei doi tineri au depus în luna aprilie actele pentru a se recăsători, însă pe data de 28 aprilie, când era programat evenimentul, cei doi nu s-au prezentat. Momentan nu se știe cu exactitate care a fost motivul acestei situații. Aveau în continuare termen să se prezinte la Starea Civilă până pe data de 19 mai pentru a semna certificatul de căsătorie.

Iulia s-a sinucis pe 3 mai, în brațe cu cei doi copii

Iulia, tânăra mamă din Timișoara, a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, ținându-și în brațe copiii, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani.

Plecase de acasă pentru a-i duce pe copii la grădiniță. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat pe drum. Tânăra mamă nu a lăsat niciun bilet de adio, iar anchetatorii caută informații despre ceea ce a determinat-o pe Iulia să recurgă la gestul extrem.

Imagini de la nunta Iuliei cu Alexandru

Au apărut imagini de la nunta Iuliei cu Alexandru, atunci când și-au întemeiat o familie. Cei doi au fost într-o relație de când Iulia avea vârsta de 15 ani, potrivit antena3.ro.

Imagini de la nunta Iuliei cu Alexandru
Imagini de la nunta Iuliei, tânăra care s-a sinucis, cu Alexandru

Alexandru s-a întors în țară pentru înmormântare, nu pentru nuntă

Alexandru, fostul soț al Iuliei și tatăl celor doi copii, s-a întors în țară din Austria. În loc de nuntă, acesta se pregătește să își înmormânteze copii și pe Iulia, cea care avea să-i devină din nou soție.

Potrivit apropiaților lui Alexandru, acesta este înmărmurit de durere. Mama lui susține că fostul iubit al Iuliei ar fi amenințat-o. Marcel ar fi plecat din oraș atunci când a aflat că Iulia s-a sinucis.

“El a plecat să se plimbe pe străzi. Nu se știe de el, ce să zic. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. El a plecat să se plimbe de nebun, nu știu unde. Deci, un om, când îți moare fosta iubită, nu te duci să vezi unde, ce, cum s-a întâmplat?! El a plecat să se plimbe”, a spus Elisabeta, soacra Iuliei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *