Tânăra mamă din Timişoara, terorizată de fostul iubit: “Voia să scape de el”. Descoperise că o înşela cu bona copiilor

Iulia, tânăra mamă care s-a sinucis, ar fi avut probleme cu fostul iubit! Cum a reacționat Marcel când a aflat de tragedie
Tânăra mamă din Timişoara, terorizată de fostul iubit: “Voia să scape de el”. Descoperise că o înşela cu bona copiilor

Chiar dacă Iulia, tânăra mamă din Timișoara care s-a sinucis, nu vorbea despre viața ei amoroasă, se pare că fosta soacră cunoaște câteva detalii despre ceea ce se întâmpla cu ea. Elisabeta susține că Marcel, iubitul Iuliei de după divorț, ar fi înșelat-o chiar cu bona copiilor săi.

Pe 18 aprilie Iulia și-a deschis sufletul către soacră: “Mi-a spus doar că l-a prins că a înșelat-o”

Pe data de 18 aprilie, prezentă la ziua de naștere a Elisabetei, mama tatălui copiilor ei, Iulia ar fi vorbit cu aceasta despre problemele cu care se confruntă. Potrivit declarațiilor soacrei, Iulia s-ar fi plâns de faptul că relația cu Marcel nu merge tocmai bine și l-ar fi prins că o înșela.

“Mi-a spus doar că l-a prins că a înșelat-o cu bona. Nu știu, bonă, menajeră, ce aveau ei acolo”, a declarat Elisabeta, soacra Iuliei, potrivit spynews.ro.

Așa s-ar fi decis Iulia să mai dea o șansă relației cu tatăl copiilor, cu Alexandru. Au vorbit, ea l-ar fi rugat să se întoarcă acasă din Austria pentru a sta cu ea și copiii, dar bărbatul ar fi refuzat pe motiv că nu poate renunța la serviciul de peste hotare.

Iulia și fostul soț nu s-au prezentat la Starea Civilă pentru recăsătorie

Au depus actele de căsătorie, însă nimeni nu știe de ce pe 28 aprilie, atunci când trebuia să fie evenimentul, Alexandru și Iulia nu s-au mai prezentat. Potrivit legii, mai aveau dreptul să se prezinte la Starea Civilă pentru căsătorie până pe data de 19 mai. Cel care poate lămuri acum această situație este Alexandru, care s-a întors rapid în România după ce a aflat de tragedie.

Ce a făcut Marcel, iubitul Iuliei, după ce a aflat că ea s-a sinucis

O prietenă de-ale tinerei mame l-ar fi sunat pe Marcel, iubitul Iuliei, și i-ar fi spus de tragicul eveniment, însă acesta n-ar fi avut nicio reacție pe moment. Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, Marcel ar fi părăsit orașul și ar fi merg la Deva, fără să se intereseze de ceea ce s-a întâmplat în Timișoara.

“El a plecat să se plimbe pe străzi. Nu se știe de el, ce să zic. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. El a plecat să se plimbe de nebun, nu știu unde. Deci, un om, când îți moare fosta iubită, nu te duci să vezi unde, ce, cum s-a întâmplat?! El a plecat să se plimbe”, a mai spus Elisabeta, soacra Iuliei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
5.8 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *