Soacra tinerei din Timişoara, ipoteză şocantă: “A fost împinsă de altcineva“

Soacra Iuliei face dezvăluiri neașteptate! Ce crede că s-a întâmplat cu tânăra mamă care s-a sinucis
Soacra tinerei din Timişoara, ipoteză şocantă: “A fost împinsă de altcineva“

Soacra Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis, face declarații tulburătoare. Elisabeta îi fusese soacră acesteia și urma să-i devină din nou deoarece era programată recăsătoria cu tatăl copiilor.

Elisabeta, soacra tinerei din Timișoara, are numai cuvinte de laudă pentru Iulia. Potrivit ei, era o mamă care își iubea mult copiii și avea o relație specială cu aceștia.

Ce se întâmpla în viața Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis?

Soacra Iuliei a vorbit la Acces Direct despre problemele pe care le-ar fi avut tânăra cu cel pe care îl cunoscuse după divorțul de tatăl copiilor, un bărbat pe nume Marcel.

Prezentă recent la ziua de naștere a soacrei, Iulia i-ar fi povestit despre faptul că nu se înțelege cu Marcel. Acesta ar fi și motivul pentru care Elisabeta, soacra Iuliei, ar crede că altcineva ar fi aruncat-o pe tânără de pe bloc.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a spus soacra Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis, potrivit spynews.ro.

Ce s-ar fi întâmplat între Iulia și Marcel, iubitul de după căsătoria cu Alexandru?

Elisabeta susține că Iulia ar fi fost amenințată, iar Marcel nu i-ar fi dat pace, deși tânăra i-ar fi spus că vrea să pună punct relației.

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a mai spus soacra Iuliei în cadrul aceleiași emisiuni.

Anchetă în desfășurare în cazul sinuciderii Iuliei cu cei doi copii

Este o anchetă în plină desfășurare în cazul Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis alături de cei doi copii ai ei: o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani. Cum aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, anchetatorii caută detalii care să ajute la deslușirea misterului: de ce a recurs Iulia la gestul extrem? Mai ales că recent a depus actele pentru a se recăsători cu tatăl copiilor.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.