Soacra tinerei din Timişoara, ipoteză şocantă: “A fost împinsă de altcineva“

Soacra Iuliei face dezvăluiri neașteptate! Ce crede că s-a întâmplat cu tânăra mamă care s-a sinucis
Soacra tinerei din Timişoara, ipoteză şocantă: “A fost împinsă de altcineva“

Soacra Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis, face declarații tulburătoare. Elisabeta îi fusese soacră acesteia și urma să-i devină din nou deoarece era programată recăsătoria cu tatăl copiilor.

Elisabeta, soacra tinerei din Timișoara, are numai cuvinte de laudă pentru Iulia. Potrivit ei, era o mamă care își iubea mult copiii și avea o relație specială cu aceștia.

Ce se întâmpla în viața Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis?

Soacra Iuliei a vorbit la Acces Direct despre problemele pe care le-ar fi avut tânăra cu cel pe care îl cunoscuse după divorțul de tatăl copiilor, un bărbat pe nume Marcel.

Prezentă recent la ziua de naștere a soacrei, Iulia i-ar fi povestit despre faptul că nu se înțelege cu Marcel. Acesta ar fi și motivul pentru care Elisabeta, soacra Iuliei, ar crede că altcineva ar fi aruncat-o pe tânără de pe bloc.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a spus soacra Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis, potrivit spynews.ro.

Ce s-ar fi întâmplat între Iulia și Marcel, iubitul de după căsătoria cu Alexandru?

Elisabeta susține că Iulia ar fi fost amenințată, iar Marcel nu i-ar fi dat pace, deși tânăra i-ar fi spus că vrea să pună punct relației.

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a mai spus soacra Iuliei în cadrul aceleiași emisiuni.

Anchetă în desfășurare în cazul sinuciderii Iuliei cu cei doi copii

Este o anchetă în plină desfășurare în cazul Iuliei, tânăra mamă care s-a sinucis alături de cei doi copii ai ei: o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani. Cum aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, anchetatorii caută detalii care să ajute la deslușirea misterului: de ce a recurs Iulia la gestul extrem? Mai ales că recent a depus actele pentru a se recăsători cu tatăl copiilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
7.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *