Marea obsesie a Elenei Gheorghe. La ce nu renunță sub nicio formă artista: „Trebuie să fiu foarte bolnavă” VIDEO EXCLUSIV

Secretul vedetei pentru o imagine fără cusur

Elena Gheorghe pare genul acela de femeie care nu trebuie să facă niciun fel de sacrificiu pentru a arăta impecabil și, indiferent de momentul zilei, prezintă o imagine fără cusur. Lucrurile însă nu stau chiar așa, căci Elena Gheorghe mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că are și ea fixurile ei și că face unele compromisuri pentru a avea o apariție impecabilă în fața publicului ei.

Pentru ce a făcut Elena Gheorghe o mare obsesie

Timpul nu este cel mai bun prieten al Elenei Gheorghe, căci pe lângă carieră, trebuie să reușească să se implice la fel de mult și în rolul de mamă pentru cei doi copii ai ei, Amelie și Nicholas. Așa că, atunci când vine vorba de look-ul ei, a învățat de-a lungul timpului cum să eficientizeze totul astfel încât publicul să nu sesizeze că are momente în care se simte depășită de situație.

”Mă mai machiez câteodată și în trafic, căci dacă s-a făcut roșu pe Waze, ne folosim și noi de acest blocaj, cei care stau în trafic știu despre ce vorbesc. Eu stau în dreapta și atunci îmi este mai simplu să folosesc timpul ăsta ”mort” într-un beneficiu. Adică îl transform. Eu sunt genul care vrea să le facă pe toate în același timp, să scap, și să plec la următoarea treabă”, ne-a mărturisit Elena Gheorghe, completând că are însă o mare obsesie și anume părul și că, indiferent de timp, de starea de spirit sau de locul în care se află, nu există moment în care părul ei să nu fie aranjat după bunul plac.

”Cu moț în vârful capului nu prea stau pentru că eu sunt un pic cam obsedată de păr și mie dacă nu îmi stă bine părul înseamnă că ceva s-a întâmplat. Nu există așa ceva. Trebuie să fiu foarte bolnavă să nu-mi fac părul, să nu-mi aranjez părul. Dar am și eu momente când vreau ca tenul meu să respire, am momente când de exemplu vreau să merg pe stradă și efectiv să nu mă vadă nimeni. Îmi pun niște ochelari mari pe ochi și gata m-am văzut nevăzută”.

Citește și Ce rochie a îmbrăcat Elena Gheorghe ca nașă de botez, în biserică. A avut o apariție impecabilă. Imagini impresionante FOTO

”Mai am momente când îmi pun o șapcă sau un fes și stau frumos într-un parc”

Pentru Elena Gheorghe contează foarte mult imaginea pe care o afișează în fața publicului, însă are momente când își dorește să nu fie Elena Gheorge artistul, ci să suprindă realitatea oamenilor din jurul ei.

”Mai am momente când îmi pun o șapcă sau un fes și stau frumos într-un parc, nu mă recunoaște nimeni, iar atunci mă uit efectiv la oameni și îi văd pe bune, reali. Pentru că de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei și ei se prind că sunt eu, mă recunosc, îmi zâmbesc frumos, vorbesc frumos, sunt mai pozitivi, dar așa când nu mă văd, sunt ei reali, pe bune. Cumva trebuie să văd și eu lumea așa cum este”, ne-a mai povestit artista, care mărturisește însă că acest gen de activități sunt destul de rare căci atunci când ajunge în par fie face sport alături de soțul ei, Cornel, fie se joacă cu cei doi copii.

Citește și Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe, însă puțini au văzut-o pe sora ei. Ana e de o frumusețe rară

”Eu când merg în parc ori alerg, și îmi place foarte mult să fac acest lucru pentru că în primul rând mă eliberez de tot stresul, că îți dai seama acumulez și eu o grămadă de stres și profesional și personal, de toate, și mă simt așa liberă. Mă încarc foarte mult atunci când alerg, obosesc fizic, dar mă încarc spiritual. Când mai merg eu în parc cu ai mei copii, mai ales vara, dau în minte lor, mă dau în leagăne, pe tobogane nu prea mai încap că sunt din alea de plastic. Nu că m-am îngrășat că oricum am aceleași kilograme și încerc să le mențin pentru că așa mă simt cel mai bine”.

Extrem de sinceră, artista recunoaște că nu se poate lăuda cu o siluetă perfectă de la Mama Natură, ci că face sacrificii pentru asta.

”Nu pot să zic că nu fac eforturi. Crede-mă că nu sunt așa de la Mama Natură, că totul este pe relax, că mănânc ce vreau eu, la 4 dimineața mănânc tort. Chiar nu. Mai facem și sport, mai renunțăm și la niște lucruri”, a mai completat Elena Gheorghe pentru EGO.ro.

Citește și Elena Gheorghe, așa cum nu ai văzut-o niciodată. S-a descălțat și ce a urmat e senzațional. Rochia i-a jucat feste

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *