Marele defect al Simonei Gherghe: ”E o chestie de când eram mică. S-ar putea să fi insistat ai mei pe asta” VIDEO EXCLUSIV

Nu s-a schimbat acest lucru nici când a devenit mamă

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” de la Antena 1 și-a făcut debutul pe micul ecran acum 23 de ani, trecând de la postura de corespondent de știri, la pupitrul știrilor ”Observator” ca mai apoi o perioadă să prezinte emisiunea ”Acces Direct”, iar în clipa de față să modereze show-ul matrimonial ”Mireasa”, toate în cadrul Antenei 1. În tot acest timp, Simona Gherge a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a întârziat nici măcar o secundă și că de cele mai multe ori ea este prima în redacție.

Marele defect al Simonei Gherghe

Chiar și acum, cu doi copii mici, când prioritățile îi sunt altele și când timpul nu mai este cel mai bun prieten al ei, Simona Gherghe reușește să fie prima atunci când vine vorba de o întâlnire sau locul ei de muncă. Mai mult decât atât, chiar și atunci când este invitată la un eveniment monden reușește să aplice aceeași rețetă.

S-a întâmplat chiar de curând, la o petrecere mondenă unde, deși pe invitație scria ora 19:00, moderatoarea emisiunii ”Mireasa” a ajuns cu minute bune mai devreme.

”Sunt foarte punctuală. Asta da. Dacă cumva întârzii într-un loc intru așa într-un soi de panică. Îmi place să fiu punctuală. Dar motivul pentru care am ajuns un pic mai devreme este acela că eu vin direct din Buftea, am terminat emisiunea la 17:00 și până m-am îmbrăcat, am zis că o să fiu prima, dar o să onorez cu prezența și să pot să mă întorc acasă că mă așteaptă Ana și Vlad să le fac baie, să îi adorm. Chestii din astea”, ne-a declarat Simona Gherghe, completând că totuși a așteptat să se facă ora scrisă de organizatori pe invitație pentru a intra în locație.

”Am stat în mașină până la 19:00, așa cum scria pe invitație și atunci am intrat”.

”Dacă a sunat ceasul m-am ridicat și am plecat”

În astfel de situații, cei care sunt exagerați de punctuali ajung să fie luați în vizor de colegii mai puțin responsabili atunci când vine organizarea timpului. Din fericire Simona Gherghe nu a ajuns niciodată pe lista neagră a colegilor din redacțiile unde a lucrat, aceștia din urmă înțelegând faptul că vedeta Antena 1 are bine împământenit acest obicei.

”Nu sunt spaima nimănui doar că într-adevăr eu chiar respect ora la care trebuie să ajung într-un loc. Cred că e o chestie de când eram mică. S-ar putea să fi insistat ai mei pe chestia asta, să fiu punctuală, să fiu punctuală și eu chiar sunt”, a mai povestit prezentatoarea TV pentru EGO.ro, completând că indiferent de cât de grea a avut noaptea precedentă, indiferent de cât de mult au solicitat-o cei doi copii ai ei, Ana și Vlad, nu există să nu se trezească atunci când îi sună alarma de la ceas și să nu fie gata la timp.

”Nu s-a întâmplat niciodată să ajung mai târziu. Am un somn, dacă a sunat ceasul m-am ridicat și am plecat. Nu pot să-mi amân alarma niciodată. Sunt foarte organizată să știi”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *