Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani. Ce spune designerul Cătălin Botezatu despre stilul ei vestimentar: ”Este printre puținele doamne ale lumii care s-au remarcat prin atitudine. Nu o pot compara cu Elena Ceaușescu” EXCLUSIV

”Este un exemplu pentru multe femei care stau la brațul unui om politic”

Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, împlinește astăzi 71 de ani. A avut dintotdeauna un trup de invidiat, păstrându-și silueta chiar și cu trecerea timpului. A fost admirată și de marii creatori de modă, pentru rochiile și costumele purtate cu stil, la evenimente, pe când era Prima Doamnă a României. Și designerul de talie internațională Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa ei: ”Aparițiile sale au fost mereu extrem de calculate”, ne-a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Despre doamna Maria Băsescu nu se pot spune decât lucruri care țin de eleganță, de feminitate”

Maria Băsescu a fost dintotdeauna un exemplu de feminitate, de eleganță și de bun-gust, în toate aparițiile, indiferent că se afla la un dineu oficial sau la o petrecere de familie. Contactat de reporterii Ego.ro, vestitul designer de talie internațională Cătălin Botezatu ne-a mărturisit că îi laudă și îi admiră alegerile vestimentare:

”Despre Doamna Maria Băsescu nu se pot spune decât lucruri care țin de eleganță, de feminitate, de o mare modestie, de o mare educație. Este printre puținele doamne ale lumii care s-au remarcat printr-o atitudine superbă, respectând cu strictețe niște reguli vestimentare, fiind una dintre cele mai discrete apariții. Aparițiile sale au fost mereu extrem de calculate, extrem de frumoase, efectiv îți dădea acea senzație că plutește”.

Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani
Maria Băsescu, alături de soț și de nepoții lor

”Am mai admirat la Maria Băsescu și faptul că este un exemplu prin hobby-urile elitiste, călărie și tenis”

Cătălin Botezatu susține că Maria Băsescu este unică, prin stil, și că nu o poate compara nici cu Elena Ceaușescu și nici cu Carmen Iohannis, soția lui Klaus Iohannis, actualul președinte al României:

”Toate trei au altă tipologie. Elena reprezenta moda din epoca comunistă, Carmen Iohannis reprezintă epoca modernă, cu ținute mai îndrăznețe. Avem și exemplul Primei Doamne a Franței. Am mai admirat la Maria Băsescu și faptul că este un exemplu prin hobby-urile elitiste, călărie și tenis. Maria Băsescu este un exemplu pentru multe femei care stau la brațul unui om politic ori din lumea politică. Îi transmit și eu, prin intermediul Ego.ro, felicitări și La mulți ani!”, ne-a mai declarat designerul Cătălin Botezatu.

Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani
Traian și Maria Băsescu

Marele regret al Mariei Băsescu: ”Adevăratul meu regret e că nu am mai avut un copil”

Maria Băsescu este topită după nepoții ei, astfel că se ocupă îndeaproape de copiii celor două fiice, Elena și Ioana. Maria a lucrat o vreme în turism, dar a fost nevoită să renunțe la locul de muncă pentru a se dedica familiei. Într-un interviu acordat în 1995,  pentru revista „Ochiul soacrei”, Maria Băsescu a vorbit despre marile ei regrete:

”Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că întotdeauna mi-au plăcut societatea și oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Adevăratul meu regret e însă că nu am mai avut un copil. Cum tot am fost casnică, măcar să mai fi avut un copil pe lângă cele două fetițe”.

9.1 126 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Simona Rodica Johansson

    Este ceea ce am surprins și eu de la bun început , tot ceea ce face și cum face este firesc , natural , a crescut cu asta ..calculul așa zis este educația pe care a primit-o și o poartă cu recunoștință .
    Multă sănătate și un călduros La mulți ani frumoși și sănătoși !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.