Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. Când și cum va putea fi văzută artista la postul tv, surpriză uriașă pentru fani

Vedeta va începe un nou capitol în viața ei!

Maria Constantin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Acum însă, vedeta este pe cale să înceapă un nou capitol din viața ei. De curând, ea a semnat cu Antena Stars, iar fanii o vor putea vedea mai des pe micul ecran. Iată când și cum va putea fi văzută artista la postul tv!

Maria Constantin s-a înțeles cu Antena Stars

Maria Constantin, în vârstă de 37 de ani, traversează una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. Pe plan personal, artista s-a căsătorit, de curând, cu Robert Stoica și este mai fericită ca niciodată, iar pe plan profesional, vedeta este o cântăreață de muzică populară extrem de apreciată.

În plus, recent, ea a făcut un nou pas important în televiziune. Mai exact, blondina a semnat cu Antena Stars și va prezenta un reality show. Despre ce este vorba? Citește mai jos.

Ce emisiune va prezenta artista

Oficialii de la Antena Stars au anunțat că Maria Constantin o va înlocui pe Anamaria Prodan în reality show intitulat ”În culisele celebrității”. Astfel, fanii artistei vor avea ocazia de a vedea cum decurge viața preferatei lor.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19:30. Telespectatorii vor putea afla detalii inedite din mariajul Mariei Constantin cu Robert Soica, cel care i-a devenit soț în urmă cu un an de zile, și , de asemenea, vor putea observa cum arată viața blondinei dincolo de scenă.

Citește și Cum se simte Maria Constantin după ce a ajuns de urgență la spital. Imaginile cu artista au îngrijorat fanii, cu ce probleme de sănătate se confruntă!

”Îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea”

Maria Constantin va putea fi văzută la Antena Stars începând cu data de 25 mai, după cum a anunțat chiar ea în mediul online.

Artista s-a arătat foarte încântată de noul proiect în care este implicată. Iată ce le-a transmis fanilor săi.

”Dragilor, vă anunț cu bucurie despre un super proiect împreună cu Antena Stars, începând de sâmbătă 25 mai , ÎN CULISELE CELEBRITĂȚII by Maria Constantin, unde îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea. Curioși ?”, a precizat cântăreața pe Instagram.

Citește și Gafa făcută de Maria Constantin la propria nuntă. Detaliul scandalos care a atras atenția tuturor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *