Marian Olteanu din „Clanul” are o nouă iubită? Le-a oferit fanilor un indiciu neașteptat: „O să o pierd dacă nu respect decizia ei!” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluirile făcute de celebrul actor

Marian Olteanu îl interpretează pe David Pribeagul în serialul „Clanul” de la Pro TV, proiect care a captat imediat atenția fanilor. Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod pentru a vedea ce se întâmplă cu personajele lor favorite. Totuși, multe admiratoare vor să știe ce se întâmplă în viața amoroasă a actorului. Iată ce a avut de spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, după ce s-a afișat alături de o femeie foarte frumoasă la un eveniment monden!

Marian Olteanu: „Pentru ea este mai important ca totul să rămână discret!”

Marian Olteanu s-a afișat la evenimentul anual Luxury cu o domnișoară misterioasă, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre aceasta:

„Cu cine? Eu țin minte că este adevărat ce spui, dar momentan nu mai văd nicio domnișoară! Dar țin minte că era o domnișoară îmbrăcată într-o rochie albă, foarte bine îmbrăcată, foarte frumoasă. Cred că am pierdut-o în marea aceasta de oameni! Este un joc între mine și această domnișoară, adică venim împreună, ne pierdem și ne găsim la final! Facem o seară romantică de Tom&Jerry. În seara asta, da. (n.r. e luat) Așa e la modă acum! Vorbești cu cineva, o domnișoară sau, de ce nu, un domn. Ieșiți în oraș, vă plimbați, petreceți timp împreună, vă simțiți bine, aveți o noapte de calitate împreună, o zi sau o oră. Acum, cu voia Domnului, ajungi și însurat! Nu știu dacă este cazul acum, nu o să iau decizii pripite prea curând, așa că o să aștept să bată gong-ul de sus, iar când o să îl simt și o să îl aud, o să zic da!”

De ce nu vrea să îi dezvăluie identitatea

În același timp, Marian Olteanu din „Clanul” a făcut câteva precizări, explicând de ce nu îi dezvăluie, momentan, identitatea domnișoarei misterioase. Actorul a punctat că aceasta nu își dorește să se afle în atenția camerelor. Astfel, vedeta din serialul de la Pro TV își dorește să îi respecte decizia pentru a se asigura că nu o pierde:

„Avem o problemă cu această discuție. Există o problemă foarte simplă. Nu o să discut nimic despre detaliile care țin strict de viața ei personală! Nu este neapărat viața mea personală. Eu, în viața acestei domnișoare, sunt partea intimă. Atunci, pentru ea este mai important ca totul să rămână discret. La mine nu este problemă! Altfel, o să o pierd dacă nu respect decizia ei. O să pierd ce am deja! Rămânem la decizia și regula impusă de domnișoară.”

De asemenea, Marian Olteanu a vrut să le ofere și un indiciu fanilor care îl urmăresc și vor să afle mai multe despre viața lui sentimentală: „Vă recomand să mă urmăriți pe unde puteți, la orice interviu sau eveniment, să fiți atenți dacă, cumva, domnișoara cu care vin își păstrează aceeași formă a părului! Acesta este un indiciu, ca să zic.”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *