Marina Almășan și fiul său, dezvăluiri emoţionante despre Victor Socaciu: „În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră” EXCLUSIV

Marina Almășan și fiul ei au vorbit despre momentele petrecute alături de Victor Socaciu: „Relația noastră a fost foarte frumoasă de la început și până spre final”
Marina Almășan și fiul său, dezvăluiri emoţionante despre Victor Socaciu: În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră EXCLUSIV

Marina Almășan a avut parte de foarte multă iubire din partea apropiaților sau a admiratorilor la lansarea noii sale cărți. Fiul său s-a numărat chiar printre cei care au fost prezenți. Cei doi ne-au oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, un interviu în care au vorbit despre familia lor, dar și despre regretatul Victor Socaciu.

Marina Almășan și fiul său, amintiri despre Victor Socaciu: „Mergeam în vacanțe, tata cânta pe acasă, compunea”

Marina Almășan și fiul său, care îi poartă numele bărbatului pe care mama sa l-a iubit extrem de mult, Victor Socaciu, au o relație superbă. Băiatul vedetei ne-a povestit cum se înțelegeau părinții săi, iar fosta partenera a regretatului artist ne-a vorbit despre omul care i-a fost marea dragoste.

Victor, în ce privință semeni cu tatăl tău?

Victor: De la tatăl meu pot să zic că am luat, cu certitudine, pasiunea de a face ceea ce îmi place, chiar dacă nu i-am urmat pașii pentru a deveni artist și a cânta la chitară. Îmi place foarte mult ce fac acum și m-a sprijinit să devin un IT-ist, ceea ce sunt.

Marina, tu ce părere ai?

Marina: Eu aș spune că a luat de la Victor ceva din spiritul lui rebel. Îl recunosc din multe atitudini pe Victor Senior atunci când comunic cu Juniorul și încerc să îmi impun punctul de vedere, dar mă lovesc de un zid pentru că Victor cel mic face exact cum consideră că este bine și nu acceptă de multe ori sfaturi sau păreri de la cei din jur, în principal de la mama. A moștenit de la tatăl său spiritul rebel, dar și puțină încăpățânare.

Nu ți-a fost greu să ai doi bărbați puternici în casă?

Marina: Din păcate, nu am avut doi bărbați puternici în casă, ci un bărbat și un copil. În momentul în care al doilea bărbat puternic a crescut, primul dispăruse din peisaj…

Marina Almășan și Victor Socaciu, prin ochii fiului lor

Victor, ce îți amintești din copilărie? Cum era relația dintre părinții tăi?

Victor: Aveau o relație foarte frumoasă. Eram o familie fericită, mergeam în vacanțe, tata cânta pe acasă, compunea, mama se pregătea pentru emisiuni. Se înțelegeau foarte bine și da, a fost o familie foarte frumoasă, atât cât a fost.

Ce valori ți-a insuflat această familie? Cum privești acum relațiile amoroase, după ce ți-ai observat părinții?

Victor: Faptul că tata a scris foarte multe cântece de dragoste pe care le-am ascultat în toată copilăria mea m-a făcut să fiu o persoană foarte romantică, iubita mea poate să confirme.

Marina Almășan și fiul său
Marina Almășan și fiul său

„În momentul în care Victor s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră”

Marina, tu ce îți mai amintești de pe atunci? Cum era relația dintre tine și Victor după ce ați avut un copil?

Marina: Relația noastră a fost foarte frumoasă de la început și până spre final. În momentul în care Victor s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră. Îngrijorarea și neliniștea au început să facă parte din familie, astfel că s-au schimbat multe, dar până atunci am avut o relație frumoasă, fără să idealizăm. Sigur că am avut și momente în care nu ne-am înțeles, Victor era un orgolios, dar și eu aveam orgoliul meu. El era foarte bun în meseria lui, eu eram apreciată pentru meseria mea, dar am funcționat bine ca o echipă. Sunt absolut convinsă că primii ani de copilărie petrecuți de Victor s-au desfășurat într-un mediu îmbibat cu dragoste și mă bucur când văd acum iubirea dintre el și prietena lui, simțind o continuare a unei iubiri care a rămas undeva în trecutul meu.

Cum ești ca soacră?

Marina: Eu încă nu sunt soacră, dar probabil că o să devin repede. (râde) Mă bucur, chiar dacă acest cuvânt nu are conotații grozave. Eu cred că sunt o persoană înțelegătoare, de gașcă. Văd că Ana (n.r. iubita fiului său) nu se strâmbă când mă privește și nu mi-a transmis niciodată Victor că i-ar spune: „Mai las-o pe mama ta, nu o mai chema pe la noi” sau „Hai să nu mai mergem la mama”. Dimpotrivă. Îmi spune că Ana se bucură ori de câte ori interacționăm, iar eu am un principiu, nu îi deranjez mai mult decât trebuie. Încerc să îi veghez de la distanță cu o întrebare sau un sfat pe care sunt sigură că nu îl iau în seamă. (râde)

Cum a fost afectat Victor Socaciu Junior la divorțul părinților

Victor, faima părinților tăi ți-a apăsat vreodată pe umeri?

Victor: Da, normal. Chiar și la lansarea cărții am fost acolo, pe ecran, apărând în anumite imagini mai mult sau mai puțin jenante din punctul meu de vedere. (râde) Pot să zic că m-a ajutat puțin și la școală faptul că părinții mei sunt cine sunt. La divorț, din păcate, m-a afectat. Presa încerca să mă abordeze când lucrurile erau destul de neliniștite. Totuși, per total, a fost foarte bine.

„A fost clar că o să rămână la mine, era lumina ochilor mei”

Apropo de divorț, Marina, ți-ai apărat pe atunci copilul ca o leoaică?

Marina: Eu nu sunt leoaică, sunt gemeni, adică doi în același timp. (râde) Mi-am apărat copilul ca doi oameni în același timp. Nu am avut, totuși, de ce să îl apăr. A fost clar că o să rămână la mine, era lumina ochilor mei și nici nu percepeam altfel. Am format o echipă din momentul respectiv. Am încercat să ne apropiem, divorțul l-a prins în cea mai complicată perioadă, în adolescență. Cea mai mare obsesie a mea a fost să fim apropiați pentru a fi sigură că voi putea să gestionez un băiat căruia îi voi deveni mamă și tată. Am găsit diverse șiretlicuri, am mers prin părți din lume în care nimeni nu mă cunoștea, eram o turistă, nu Marina Almășan. El e o fire puternică, nu a arătat niciodată că suferă după plecarea tatălui său din familia noastră, cu toate că eu am știut că există suferință. Este sensibil, iar eu am încercat să îi mut atenția către altceva. Mi-am încălcat toate principiile și i-am luat câine. Toată viața mea am crezut că dacă ai curte, îți iei câine, nu altfel. La început a fost un coșmar, dădeam toată ziua cu mopul, însă Obama a devenit, ulterior, un membru al familiei. Am avut o familie formată din trei până când Victor a decis să se mute cu Ana și atunci s-au hotărât să își configureze propria poveste de iubire.

Marina Almășan și fiul său
Marina Almășan și fiul său

Marina Almășan, despre Victor Socaciu: „Am reușit să le arăt oamenilor că mi-am găsit marea iubire”

Credeți că există o singură iubire în această viață?

Victor: Da, cu siguranță. Există o singură iubire, iar eu o trăiesc acum.

Marina: Eu nu sunt atât de fermă. Eu cred că există o mare iubire pe lângă care pot să se mai nască și alte iubiri, poate nu atât de intense, însă, dacă se sprijină pe niște lucruri de substanță, pot să fie la fel de importante în viețile noastre. Eu sunt fericită pentru că, prin această carte, am reușit să le arăt oamenilor că mi-am găsit marea iubire. Multă lume mi-a spus: „Chiar dacă finalul a fost atât de trist, ești fericită pentru că ai trăit ceea ce foarte multă lume nu trăiește niciodată.”

8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.