Marina Voica, cochetă şi la 85 de ani. Nu renunţă la tocuri şi are o siluetă de invidiat: „Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani” EXCLUSIV

Nu folosește nici miere și nici gălbenuș de ou, precum alți cântăreți, pentru a-și păstra vocea
Marina Voica, cochetă şi la 85 de ani. Nu renunţă la tocuri şi are o siluetă de invidiat: Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani EXCLUSIV

Marea artistă a scenei românești a fost îndelung aplaudată, luna trecută, după recitalul de excepție susținut pe scena Sălii Palatului, din Capitală. Are 85 de ani, dar și-a păstrat cochetăria. Coafată impecabil și îmbrăcată într-o rochie superbă, bordeux, la care a asortat pantofi cu toc, Marina Voica a electrizat publicul care i-a savurat fiecare vers. Cântăreața, care a făcut istorie în muzica ușoară, cu piesa ”Și afară plouă, plouă”, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ne-a vorbit despre muzică, prietenie, tabieturi și eleganță. Astfel, am aflat că nu se poate despărți de încălțămintea cu toc: ”Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”.

De Sfintele Sărbători Pascale, trimite felicitări Casei Regale și Armatei Române

Marina Voica este un munte de energie. Păstrează legătura cu fanii și prin intermediul rețelelor sociale, adaptându-se rapid la tehnologie. Am găsit-o pregătind scrisorile pentru cei dragi, pe care le trimite, an de an, de Sfintele Sărbători de Paște.

”O să merg acum la Poștă, ca să trimit niște felicitări superbe, croșetate, realizate de un artist de aici, din Breaza, unde locuiesc. Sunt ca niște mici opere de artă. Le trimit celor dragi, membrilor Familiei Regale, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu, și dânșii îmi trimit, dar și Armatei Române. Am masa plină de felicitări, de creioane, de toate culorile”, ne-a spus artista, pentru Ego.ro Marina Voica a primit, în 2013, din partea Casei Regale a României, Ordinul Coroana României în grad de Cavaler, eveniment care a avut loc la Castelul Peleș.

”Nu știu să gătesc. De Paște, primesc mâncare de la vecini”

Artista nu va pregăti nimic pentru Paște, dar asta nu înseamnă că nu va avea pe masă tradiționalele bucate.

”Nu pregătesc niciodată nimic, nu știu să gătesc. Dar, primesc întotdeauna de la vecini. Toată viața am primit, îmi mai trimit și prietenii. O să fiu invitată, la masă, în câteva locuri, o să mă gândesc unde voi fi de Paște”, ni s-a mai confesat Marina Voica.

”Mă întreabă lumea dacă iau miere sau gălbenuș de ou pentru voce. Vin și cânt, ce-s figurile astea?”

Marea artistă Marina Voica a fost profund impresionată de ropotul de aplauze primit din partea spectatorilor, după fiecare piesă interpretată, luna trecută, în recitalul de la Sala Palatului.

”Am susținut în martie un concert, la Sala Palatului, a fost foarte frumos. Eu nu fac playback, de obicei. Cânt totul live, dar, cum la Sala Palatului trebuia să sune totul foarte bine și ar fi trebuit să facem repetiții de sunet o zi întreagă și nu era timp, am combinat. Dar, pot cânta foarte bine și fără înregistrare. Mai mă întreabă unii și alții dacă iau miere sau gălbenuș de ou pentru voce. Dar, nimic nu iau, nici măcar nu-mi încălzesc vocea, uneori. Vin și cânt, ce-s figurile astea? Trebuie să dormi bine și să fii sănătos, asta este important. Deși, eu am cântat și când mi-a fost rău, și nu era vorba numai despre răceli, ci despre ceva și mai rău. Eu mai cânt acasă, mă acompaniez singură la pian. Nu fac vocalize, înainte de concerte, Doamne-ferește! Ce, sunt cântăreață de operă?”, ne-a mai declarat Marina Voica, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”

Marina Voica are o siluetă de invidiat. Ea ne-a făcut dezvăluiri interesante, referitor la acest aspect.

”Pot să port și rochiile pe care le-am purtat și acum 60 de ani. Am slăbit, am cam 45 de kilograme. Dar, la înălțimea mea, am greutatea ideală”. Cântăreața cu timbru vocal inconfundabil ne-a mai făcut o mărturisire legată de ținuta vestimentară, amănunt la care ține cu strictețe: adoră pantofii cu toc, simbolul suprem al feminității: ”Eu port pantofi cu toc, pe scenă. Nu numai pe scenă, ci și pe stradă. Cum să pun pantofi fără toc pe scenă? Și port și încălțăminte sport, însă doar teniși cu toc ortopedic, ridicat. Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”.

Ce spune Mihai Albu, despre faptul că Marina Voica poartă tocuri și la 85 de ani

Vestitul designer de încălțăminte Mihai Albu are numai cuvinte de laudă la adresa Marinei Voica, solista care și acum, la 85 de ani, se prezintă impecabil în fața publicului.

”Doamna Marina Voica a purtat întotdeauna încălțăminte spectaculoasă și s-a prezentat cu eleganță pe scenă, la fiecare apariție. Se vede că este obișnuită pe tocuri, le poartă cu atitudine, arată foarte bine la vârsta dânsei”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 37 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *