Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla, aşteaptă al treilea copil. Modul inedit prin care au dat vestea cea mare. FOTO

Bucurie mare în familia lui Zuckerberg

Mark Zuckerberg şi soţia sa, aşteaptă al treilea copil. Fondatorul Facebook și soția sa, Priscilla, mai au încă două fetițe. Vestea vine la doar o zi după anunțul potrivit căruia averea CEO-ului Meta a scăzut la 71 de miliarde de dolari.

Mark Zuckerberg şi soţia sa, aşteaptă al treilea copil

Mark Zuckerberg (38 de ani) și Priscilla Chan (37 de ani) vor deveni din nou părinți. Familia lor se va mări cu încă un membru, o fetiță. Cuplul mai are încă două fiice: Maxima, în vârstă de 6 ani, născută în decembrie 2015 și August, de cinci ani, născută în august 2017.

Anunțul a fost făcut chiar de către fondatorul Facebook pe pagina sa de socializare.

„Multă dragoste. Fericit să împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie care îl înfățișează pe miliardar lângă soția sa, în timp ce îi pune mâna gingaș pe burtă.

Mark Zuckerberg şi soţia sa, aşteaptă al treilea copil
Mark Zuckerberg şi soţia sa, aşteaptă al treilea copil

Averea lui Zuckerberg a scăzut constant de când a lansat Meta

Anunțul vine la mai puțin de o zi după ce Bloomberg a raportat că Zuckerberg a pierdut o mare parte din avere în ultimul an.

Potrivit publicației, aceasta era estimată la 142 de miliarde de dolari în septembrie 2021, dar, începând de marți, valoarea sa netă a fost raportată la doar 56 de miliarde de dolari.

Noile trenduri economice au făcut ca fondatorul Facebook să se situeze pe locul 20 în topul miliardarilor la nivel mondial, cel mai slab loc al său din 2014 încoace.

Miliardarul născut la New York și-a văzut averea scăzând constant de când a lansat Meta – compania mamă a Facebook – în octombrie 2021.

În februarie, Meta a dezvăluit că nu a înregistrat nicio creștere a numărului de utilizatori lunari ai Facebook, declanșând o prăbușire istorică a prețului acțiunilor și reducând averea lui Zuckerberg cu 31 de miliarde de dolari, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari scăderi de avere dintr-o zi din toate timpurile, potrivit DailyMail.

Aproape toată averea lui Zuckerberg este legată de acțiunile Meta, acesta deținând peste 350 de milioane de acțiuni, potrivit ultimei declarații de împuternicire a companiei.

Zuckerberg a lansat Facebook în februarie 2004, în timpul celui de-al doilea an de facultate.

Ulterior, el s-a extins prin achiziționarea Instagram și WhatsApp, iar toamna trecută a anunțat că societatea-mamă își va schimba numele din Facebook, Inc. în Meta Platforms, Inc. pentru a „reflecta concentrarea sa pe construirea metaversului” – un lucru care se pare că s-a întors împotriva sa.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.