Mărturisirea făcută de Dan Negru, la un an de când a plecat de la Antenă. Ce dezvăluie despre șefii Kanal D: “E o lecție”

"Nicio televiziune românească n-a avut curajul să promoveze limba romană într-un concurs"
Mărturisirea făcută de Dan Negru, la un an de când a plecat de la Antenă. Ce dezvăluie despre șefii Kanal D: “E o lecție”

A trecut un an de când Dan Negru a decis să plece de la Antena 1 și s-a mutat la Kanal D. Acum prezentatorul TV face dezvăluiri neașteptate. A scris un mesaj despre această schimbare și despre cât de bine îi este în prezent.

Cum se simte Dan Negru de când prezintă „Jocul Cuvintelor” la Kanal D

Dan Negru spune că s-a născut din nou în urmă cu un an, când s-a mutat la Kanal D. Este recunoscător pentru faptul că o televiziune străină a decis să facă o emisiune despre cuvinte românești. Audiențele vorbesc de la sine, iar Dan Negru a ținut să le mulțumească tuturor pentru că sunt alături de el. Inclusiv soției sale, care îi este alături de peste 20 de ani.

„A trecut anul de când m-am născut. Din nou… Când am cotit-o la 50 de ani, schimbându-mi locul de muncă, nimeni nu mi-a dat aripi.
Când vreți să schimbați ceva începeți prin a vă schimba lumea in care trăiți. E primul pas!
„Jocul Cuvintelor” e la tv după amiaza in reluare și seara in premieră!
Aproape zilnic, de mai bine de un an! Adică, se poate și cu un concurs care pune mintea la gimnastică!
Am fost statornic în viața de familie, Codruța îmi e alături de vreo 20 de ani dar am schimbat mereu in meseria mea. N-am vrut să fiu identificat cu un singur format tv.

Am încercat să fac televiziune și cu blonde dar și cu copii talentați și cu măști prin revelioane dar și cu litere și cuvinte. Showurile de acu’ 20 de ani, alea cu farse, acvarii sau cu „mama natură” nici măcar eu nu le mai țin minte…😃 Mi-a fost mereu frică de succesul unui singur format ! Cei ce nu schimbă nimic , nu devin nimic.
Nicio tv românească n-a avut curajul să promoveze limba romană intr-un concurs.
A făcut-o o televiziune cu acționariat străin: KanalD. Mi-a plăcut curajul lor!
E o lecție pentru media-bussinesmanii „patrioți” români. 😃
De multe ori când am luat-o de la capăt, cei din jur mi-au tăiat aripile..
Atunci îmi aminteam vorbele lui Dabija: „ai curajul să zbori cu aripile tăiate ca să arăți lumii că zborul nu depinde de aripi”
Mulțumesc pentru tot!”, a scris Dan Negru.

Dan Negru mărturisea pentru ego.ro că Jocul Cuvintelor este o emisiune în care nu apar vedete, nu există public, iar oamenii pleacă acasă cu banii câștigați.

”Câți concurenți crezi ca avem înscriși? Sunt până acum 8.746 de oameni. E fenomen! Avem câte cinci candidați pe ediție, deci ne trebuie cam 1.749 de ediții. Cred că am avea pentru următorii 30 de ani de filmări. Iar eu aș avea cam 80 de ani la ultimii. E isterie la înscrieri. Jocul cuvintelor are cei mai mulți concurenți pentru că, de acasă, pare foarte ușor”, spunea Dan Negru în august 2022.

Vezi și – Dan Negru, despre isteria înscrierilor la Jocul Cuvintelor: ”Sunt până acum 8.746 de concurenți, cât pentru următorii 30 de ani de filmări. Aș avea vreo 80 de ani la ultimii” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *