Mărturisirile incredibile făcute de soacra Danei Roba. Ce spune despre loviturile pe care fiul ei i le-a aplicat make-up artistului

Mărturisirile incredibile făcute de soacra Danei Roba. Ce spune despre loviturile pe care fiul ei i le-a aplicat make-up artistului

Dana Roba a trăit un coșmar după ce a fost bătută crunt și lovită cu ciocanul în cap de soțul său. Aceasta a fost operată timp de nouă ore pe creier, iar de câteva zile a fost externată din spital. Acum, soacra vedetei a făcut mărtirisiri incredibile despre acest episod care a șocat o țară întreagă.

Soacra Danei Roba, despre episodul violent dintre fiul său și nora sa

Dana Roba este căsătorită cu Daniel Balaciu de șapte ani și au împreună două fetițe, dar mariajul lor urma să se încheie printr-un divorț la notar. Dar, cu doar două zile înainte de a merge să semneze actele, make-up artista a fost bătută crunt de partenerul său și lovită cu ciocanul în cap.

Soacra Danei Roba, Rozalia a vorbit despre incidentul șocant în urma căreia nora sa a ajuns în stare gravă la spital și operată pe creier. Femeia a povestit ce s-a întâmplat în dimineața acelei zile, în care fiul său a făcut gestul necugetat.

„Băiatul meu m-a sunat că plecăm la sat, deși eu eram pregătită să plecăm la biserică. Asta a fost în jur de ora 7. A zis că vine cu fetițele la sat. Între timp a venit cu fetițele, fetele s-au bucurat că au venit la mine. Avea două plase cu haine, într-adevăr. El a plecat, nici nu l-am observat. Au intrat fetele, au sărit la mine, și el a pus plasele și mi-a spus că merge la cumpărături. A închis ușa și a plecat. Nu l-am mai văzut”, a povestit Rozalia, mama lui Daniel Balaciu, la emisiunea ”Acces Direct”.

”Nu m-am gândit fiindcă s-au înțeles, s-au iubit”

Dana Roba susține că în ziua în care a fost bătută de soțul ei, avea în casă 20.000 de euro, bani pe care partenerul ei i-a luat. Soacra acesteia a precizat că nu știe absolut nimic despre nicio sumă de bani.

Nu știu eu de niciun ban. Sunt amândoi în viață, ei știu ce au avut. Eu doar am fost o menajeră. I-am primit la mine în casă cinci ani de zile fără să-mi plătească un leu decât cheltuielile. Eu nu le-am cerut”, a spus mama lui Daniel Balaciu.

Soacra Danei Roba a precizat că nu s-a gândit niciodată că între make-up artistă și fiul ei ar putea exista un episod atât de violent, deoarece au avut o relație frumoasă, s-au iubit și se înțelegeau foarte bine. În schimb, vedeta a mărturisit că soțul ei o agresa verbal și fizic de mai multă vreme.

„Nu m-am gândit fiindcă s-au înțeles, s-au iubit, au avut-o pe Chantal, s-au mutat la noi, nu s-au înțeles cu Simona și cu Marius, nora mea”, a povestit femeia.

Dana Roba a fost externată din spital și se află în perioda de recuperare și mai are nevoie de trei operații, două pentru reconstrucția fetei și una la mâna dreapta pentru că are toate degetele rupte, iar ambele mâini îi sunt acum în ghips.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *