Masajul care te scapă de celulită. Cum trebuie realizat

Ce fel de masaj trebuie să faci pentru a scăpa de celulita de pe picioare.
Masajul care te scapă de celulită. Cum trebuie realizat

Masajul care te scapă de celulită și îți lasă pielea fermă. Una dintre cele mai neplăcute afecțiuni ale pielii este celulita care afectează toate tipurile de siluetă. În general, acest factor poate provoca nesiguranțe, mai ales în sezonul cald, când pielea este expusă.

Pentru a oferi o îngrijire adecvată pielii, iată un tip de masaj eficient. Poate fi făcut acasă pentru eliminarea celulitei de pe picioare și fese. În acest articol, îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest masaj. Cum trebuie realizat.

Masajul care te scapă de celulită. Cum se face, de fapt

Dacă simți că oricât ai face mișcare, nu poți să-ți obții acele picioare netede, poate este cazul să încerci o nouă metodă împotriva celulitei. Masajul de drenaj limfatic care favorizează aspectul fin al pielii poate fi de mare ajutor. Deși uneori acest tip de procedură a fost pus la îndoială, poate să ofere rezultate foarte bune.

Acest masaj este extrem de eficient atunci când este combinat cu o alimentație bună. De asemenea, este necesară și o rutină adecvată de exerciții care promovează bunăstarea generală a organismului. Așa că pune-te pe treabă pentru a te simți mai bine cu tine. Este suficient să acorzi cel puțin 30 de minute masajului feselor și picioarelor pentru a observa o schimbare. Poți încerca să faci masajul dimineața, pentru ca picioarele să fie tonifiate pe timpul zilei. Dacă nu, încearcă seara. Mușchii vor fi mai relaxați pe timpul nopții.

Masajul care te scapă de celulită

Cum se face masajul de drenaj limfatic

Platformele actuale sunt de mare ajutor, deoarece sunt pline de recomandări utile din partea utilizatorilor preocupați de un stil de viață sănător. Dianita Fit este recunoscută pentru postările ei despre îngrijirea corpului pe care le postează pe TikTok. Recent a postat un material video în care a împărtășit comunității ei ce fel de masaj își face pentru a scăpa de celulită. Cel mai bun lucru la această procedură este că se face acasă cu un ulei de corp. Uleiul înmoaie celulita, dar are și un efect hidratant pentru piele.

Pentru acest proces trebuie să recurgi la o mișcare de bază din cadrul drenajului limfatic: ciupirea. Vei începe prin a ciupi pielea în sus, în timp întinzi uleiul pe piele și masezi ușor. După ce ai făcut acest lucru, trebuie să începi cu partea interioară a coapselor până ajungi la fese. Acea zonă poate fi lucrată făcând un masaj de drenaj limfatic de la genunchi până la fese timp de 20 de secunde. Trebuie să modelezi pielea cu mâinile prin mișcări de sus în jos.

Folosește un castron mic de lemn, pentru a masa piciorul de sus în jos. Din nou, masează pielea cu mâinile de sus în jos și alternează cu vasul care elimină lichidul reținut. Folosind o paletă de lemn, frecă pielea cu mișcări descendente. Dianita Fit recomandă această procedură timp de 15 minute pe fiecare picior.

Pentru rezultate cât mai eficiente, este recomandat să repeți această procedură de trei ori pe săptămână. Astfel vei scăpa de celulită și în plus, vei obține o piele mult mai fină.

Citește și cum scăpa Marilyn Monroe de celulită. Secretul celebrei actrițe pentru o piele perfectă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *