Masca pentru ten care îți întinerește chipul cu 10 ani. E ușor de preparat, găsești toate ingredientele la tine în bucătărie

Ce pași trebuie să urmezi

Scris de: Oana Matei

17 Mar. 2023

Masca pentru ten care îți întinerește chipul cu 10 ani. E ușor de preparat, găsești toate ingredientele la tine în bucătărie

A arăta cu 10 ani mai tânără este idealul majorității femeilor. Dar acest lucru ar fi posibil fără operații estetice? Nu costă mai nimic să încercăm! Pe lângă adoptarea unui mod sănătos de viață, pentru a sfida trecerea timpului, exista remedii naturiste pe care sa le incluzi in rutina ta de înfrumusețare fără a cheltui sume mari pe produse cosmetice scumpe și ineficiente. Natura ne răsfață cu o mulțime de ingrediente eficiente, perfecte pentru revitalizarea tenului și corpului nostru. 

Masca naturală care face minuni pentru tenul matur

Dacă învățăm cum să le folosim, rezultatele se vor vedea pe chipul nostru.  Ingredientul vedetă, care ne ajută să ne menținem pielea tânără este nici mai mult, nici mai puțin decât oul, în special albușul de ou.

Îți împărtășim 3 rețete de măști pe bază de albuș de ou, care îți vor întineri pielea până la 10 ani și totodată, îți vom spune mai multe despre proprietățile pe care le are acest produs pentru ten. Fiecare dintre aceste măști le poți face acasă, din ingrediente obișnuite, iar cu perseverență, rezultatele vor fi vizibile in câteva zile.

Pentru început, trebuie să știi că oul, în special albușul, reduce porii deschiși, acționează ca un astringent, controlează grăsimea și în cele din urmă, ajută la întârzierea apariției ridurilor și la reducerea vizibilității celor care au apărut deja pe față.

Mască cu albuș și miere de albine- pentru închiderea porilor

  • 1 albuș de ou
  • 1 lingură de făină de grâu
  • 1 lingură de miere
  • 2 picături de vitamina E

Amestecă bine toate ingredientele până obții o pastă consistentă. Aplică pe toată fața uniform și lasă pentru 10 minute.  Apoi masca se îndepărtează cu apă rece pentru a închide porii.

Vezi și Mască cu miere și lămâie. Soluția simplă și eficientă care te scapă de punctele negre. Cât timp se lasă pe față

Mască cu albuș de ou și lămâie- exfoliant pentru curățarea feței

  • 1 albuș de ou
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/2 lingură de miere

Într-un bol se amestecă toate ingredientele până se obține o pastă cu consistență groasă. Aplică pe toată fața, nu uita de zona gâtului, și lasă să acționeze pentru 15 minute. Clătește bine cu apă rece. Această mască are un efect exfoliant de curățare a tenului. După ce ai curățat masca, aplică o cremă hidratantă.

Mască cu albuș de ou și ulei de măsline- efect antirid

  • 1 albuș de ou
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de miere

Se omogenizează toate ingredientele apoi se aplică pe față. Masca se lasă timp de 20 de minute. Se îndepărtează cu apă rece. Această mască este profund hidratantă și are este eficientă pentru tenul matur ridat.

Vezi și Mască pentru cearcăne și riduri de expresie. Ce ingredient banal din bucătărie să folosești pentru combaterea „ochilor obosiți”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *