Maurice Munteanu e de nerecunoscut, după ce a slăbit! Ce schimbări a făcut, de fapt, în viața lui: “În niciun caz ce crede lumea, că m-am operat la stomac!”. EXCLUSIV

Maurice Munteanu e de nerecunoscut, după ce a slăbit! Ce schimbări a făcut, de fapt, în viața lui: “În niciun caz ce crede lumea, că m-am operat la stomac!”. EXCLUSIV

Maurice Munteanu a făcut câteva schimbări în viața lui pentru a se simți mult mai bine. Juratul de la Kanal D se află într-o formă de zile mari, ajungând la o siluetă de invidiat. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că este nevoie să aibă un stil de viață diferit. Mai mult, el a subliniat că a renunțat la lucrurile care îi făceau rău, însă nu s-a operat la stomac, așa cum mulți au crezut.

Maurice Munteanu: “Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat”

Maurice Munteanu a renunțat complet la zahăr, alcool, produse de patiserie și prăjeli, astfel că rezultatele au început să se vadă. Cunoscutul jurat de la Kanal D arată excepțional. Aflat la ”Elle New Media Awards 2022”, el ne-a explicat că nu se abate niciodată de la reguli, ținând cont că nu este o persoană care se poate limita la un singur pahar de vin sau la o singură prăjitură. Mai mult, acesta a explicat că a existat un moment în care și-a dat seama că trebuie să facă anumite schimbări pentru a nu lăsa lucrurile nocive să îl consume.

Reporter Ego: Maurice, vreau să subliniez faptul că arăți excepțional. Ce ai făcut?

Maurice Munteanu: Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic, ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu.

Reporter Ego: Nu am știut că asta credea lumea.

Maurice Munteanu: Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt.

“Ne mințim, așa cum m-am mințit și eu ani de zile”

Reporter Ego: Deci, pur și simplu, scoatem din alimentație produsele care ne fac rău.

Maurice Munteanu: Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile.

Reporter Ego: Nu ai un cheat day? Nu mai bei niciun cocktail, nimic?

Maurice Munteanu: Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declic-ul.

Maurice Munteanu e de nerecunoscut, după ce a slăbit!
Maurice Munteanu, cea mai recentă apariție în public, la Elle New Media Awards 2022

Când și-a dat seama că vrea să se schimbe

Reporter Ego: Mi se pare important să le spunem oamenilor de momentul în care ai spus: “Stop! Eu mă schimb”.

Maurice Munteanu: Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Ametiți fiind, am plecat acasă.

“Am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine”

Maurice Munteanu: A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine.

Reporter Ego: Ce schimbări ai mai făcut în viața ta, în afară de siluetă?

Maurice Munteanu: Am încercat să înlătur, pe cât a fost posibil, evident, chestiunile care îmi făceau rău din punct de vedere emoțional. Care mă consumau, de fapt, foarte mult. Asta este valabil pentru un gen de oameni, un gen de locuri și așa mai departe. Am pus stop și mă simt mult mai bine. Prefer să mă aflu în confortul propriei locuințe, îmi place mult expresia asta, o folosesc cu un prieten foarte des, pentru că ne amuză, decât să mă scufund și să mă arunc în tot felul de contexte care nu făceau altceva decât să mă consume inutil.

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.