Meghan Markle, apariție spectaculoasă. Cât costă ținutele pe care le-a purtat la ultimul interviu

Meghan Markle a purtat rochii în valoare de mii de dolari la cel mai recent interviu.

Scris de: Daoud Andra

20 Oct. 2022

Meghan Markle este un adevărat fashion icon pentru multe femei. Admiratorii sunt cu ochii pe ea la fiecare apariție publică, iar soția prințului Harry nu îi dezamăgește. Fosta actriță a dat recent un interviu și a făcut un pictorial pentru o revistă americană, iar ținutele alese au fost unele de mii de dolari.

Meghan Markle, apariție de milioane la ultimul interviu

Meghan Markle a oferit un interviu jurnaliștilor de la Variety și a făcut și un pictorial care să îl însoțească. Ducesa de Sussex a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate, însă ceea ce a atras atenția multora a fost pictorialul din revistă. Meghan a bifat o apariție haute couture și a purtat câteva ținute pe care nu oricine și le permite.

Soția lui Harry s-a afișat purtând o rochie semnată Carolina Herrera, în valoare de 2.990$. Meghan a mai îmbrăcat și o rochie de cocktail, de la brand-ul Jason Wu, care costă peste 5.000$, potrivit presei internaționale. A treia ținută aleasă de fosta actriță a fost o rochie Galvan, care are un preț de 1.560$.

Meghan a filmat și un interviu pentru versiunea online a publicației, în care a vorbit despre numeroase subiecte de interes pentru cei care o urmăresc. Ducesa a dezmințit unele zvonuri care circulau cu privire la căsătoria ei cu prințul Harry, din 2018. Ea a spus că povestea lor de dragoste este una care inspiră mulți oameni, pentru că este autentică. Fosta actriță a discutat și despre vizita în Marea Britanie, cu ocazia funeraliilor reginei.

Meghan Markle, aparitie spectaculoasa. Cat costa tinutele pe care le-a purtat la ultimul interviu
Rochia lungă purtată de Meghan Markle costă în jur de 5.200$

Meghan Markle, despre moartea reginei

Soția prințului Harry a vorbit despre dispariția reginei și despre impactul pe care l-a avut moartea suveranei asupra lui Harry. Meghan a spus că este recunoscătoare pentru faptul că a avut șansa să o cunoască și să petreacă timp cu Majestatea Sa.

„Este atât de frumos să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: ‘Acum s-a reunit cu soțul ei’.”, a declarat ducesa.

„Am reflectat la logodna noastră, la întâlnirea oficială pe care am avut-o cu ea, cât de deosebit a fost. Mă simt foarte norocoasă. Și sunt mândră că am fost primită cu căldură în familie. În momentele importante din viață, gândești în perspectivă. În acest moment, suntem plini de energie și entuziasmați de tot ce am realizat. Ne concentrăm asupra fundației noastre. O mare parte din munca noastră se concentrează în direcția filantropică”, a mai spus vedeta.

Meghan Markle apare pe coperta revistei americane Variety de luna viitoare. Fotografia de copertă este un portret, în timp ce pictorialul din interior surprinde mai multe apariții pline de glam ale ducesei de Sussex.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *