Meghan Markle, dată în judecată de sora ei. Ce acuzații grave i se aduc soției prințului Harry

Procesul are legătură cu declarațiile ducesei de Sussex din cadrul interviului acordat în urmă cu doi ani lui Oprah Winfrey
Meghan Markle, dată în judecată de sora ei. Ce acuzații grave i se aduc soției prințului Harry

Meghan Markle și sora ei vitregă se războiesc în instanță, după declarațiile ducesei de Sussex din cadrul interviului acordat în 2021 realizatoarei Oprah Winfrey. Samantha Markle a dat-o în judecată pe soția prințului Harry pentru „defăimare și informații false” .

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei vitregă

În martie 2021, Harry și Meghan i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey în care au făcut mai multe afirmații despre familiile lor, inclusiv despre familia regală britanică. În luna martie, anul trecut, sora lui Meghan, Samantha Markle, a dat-o în judecată pe aceasta pentru defăimare.

Ulterior, Meghan Markle a intentat o acțiune în instanță pentru a opri audierile în acest proces, care a fost însă respinsă marți de o judecătoare din Florida. Astfel, procesul în care Meghan Markle este acuzată de defăimare de către sora ei vitregă merge mai departe, iar ducele și ducesa de Sussex urmează să fie audiați.

Samantha Markle susține că în timpul interviului din 2021 a fost defăimată atunci când sora ei vitregă „a declarat în mod fals şi cu rea intenţie” că ea a crescut ca „un copil singur la părinţi”. De asemenea, femeia afirmă că interviul „a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie” care au supus-o la „umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial”.

Citește și: „Mesajul care arată clar cum e Meghan Markle în realitate. Rândurile au fost postate chiar pe blogul său: “A venit momentul să ne luăm adio”

Ducesa de Sussex, acuzată de defăimare de Samantha Markle

În plus, sora sa vitregă o acuză pe Meghan Markle de faptul că s-a folosit de „puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale” pentru a răspândi „minciuni la scară mondială” despre ea și tatăl lor Thomas Markle în cadrul „unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale”, scrie Libertatea.

„Reclamanta, care suferă de scleroză multiplă și este țintuită într-un scaun cu rotile – introduce această acțiune în justiție pentru defăimare pe baza unor declarații demonstrabil false și rău intenționate făcute de sora ei vitregă unei audiențe mondiale, inclusiv aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 țări care au urmărit interviul lui Oprah Winfrey cu pârâta Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry al Angliei”, se arată în documentele prezente la dosar obținute de agenția PA.

Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată „pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan ‘de la sărăcie la regalitate’”.

Procesul de defăimare intervine la scurt timp după ce prințul Harry a publicat volumul său de memorii, „Rezervă” și după ce, la sfârșitul anului trecut, ducii de Sussex au apărut într-un documentar realizat de Netflix.

Citește și: „Trecutul neștiut al lui Meghan Markle. Ce obișnuia să facă pentru bani. Nu ți-ai fi imaginat niciodată asta despre o prințesă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *